Neporiadok na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
VladoB 19. decembra 2012

Dobrý deň, chcel by som upozorniť na poriadok na Prievozskej ulici (pri novootvorenom McDonalde) - tento chodník už roky nikto neupratuje, ani mestská časť, ani majiteľ susedného pozemku - napriek tomu, že v okolí mestská časť čistí park od napadaného lístia, na tomto chodníku hnije lístie niekoľko rokov. Našťastie nemám foto, keď naprší, alebo sa topí sneh...

31. december 2012

Daniel

Rád by som doplnil že na úseku od McDonaldu až po Liečebnu závislostí
je stav katastrofálny prechádzať po tme je nebezpečné nakolko je chodník v takom stave že môžte prísť k úrazu ked zakopnete všade naokolo je bordel dokonca aj smeti.zeleň nieje vôbec upravovana a tak prerastá na chodník.Je to proste miesto ktoré ružinovu nerobí dobre meno.
10. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava - Ružinov obdržala Váš podnet, v ktorom ste nás upozornili na neporiadok na chodníku. Oznamujeme Vám, že uvedený chodník je sučasťou cestnej zelene, ktorá patrí Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava. Mestská može urgovat magistrát , oddelenie cestného hospodárstva, aby vykonal nápravu a udržiaval chodnik v čistote a poriadku. Aj ked je teraz zimné obdobie, pravdepodobne vzhľadom na nepriaznivé počasie, asi to nebude možné operativne zabezpečiť.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
23. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. V zmysle zákona 135/1961 Zb §9 závady v schodnosti chodníkov priľahlých k nehnuteľností, ktorá sa nachádza v zastavanom území a hraničí s cestou alebo miestnou komunikáciou, sú povinní bez prieťahov odstraňovať vlastníci, správcovia alebo užívatelia nehnuteľností, pokiaľ tieto závady vznikli znečistením, poľadovicou alebo snehom. Na základe uvedeného musíte požiadať o čistenie chodníkov v tomto prípade McDonald.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
28. apríl 2014

VladoB

Dobrý deň,
chodník je uprataný, dokonca aj okolie bolo vykosené, tento podnet by som teda považoval za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania