Námestie slobody chýbajúca informačná tabuľa

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Antoan 10. júla 2023

Psov vodia do fontány, aby sa tam schladili. Pritom sú tam malé deti vo veku od niekoľkých mesiacov . Títo veľký psi sú nebezpečný pre malé deti a nemajú ani náhubky. Deti sa ich boja a potom sa od strachu rozplačú. Ako je možné že tam majú prístup psy, keď na jazerách a kúpaliskách je pre nich vstup zakázaný. Po okolí behajú títo hlavne veľký psy bez vôdzky a môžu zraniť dieťa aj dospelého človeka. Preto by bolo vhodné umiestniť upozornenie aby sa do fontány nechodili kúpať psi medzi malé deti. Taktiež by mohla tento priestor kontrolovať MP v záujme bezpečnosti a dodržiavania poriadku, nakoľko sa tu denne vystrieda niekoľko sto ľudí hlavne v tomto letnom období.

11. júl 2023

Notimportant

neuveriteľná bezohľadnosť, fontána nebola zrekonštruovaná pre psov, ale pre deti, mládež, dospelých...
14. júl 2023

Maroš

Dnes som tam bol s detmi..hrali sa na travniku pri fontane. Pribehol pes, vykonal malu potrebu hned pri nich a odosiel. Oslovil som majitela, ci je s tym OK a preco nema psa na vodzke..odpoved - sam sa daj na vodzku asi nepotrebuje dalsi komentar..
18. júl 2023

Notimportant

Pán Maroš,

potvrdzujeme.
Psy sa naháňajú ako besní po všetkých trávnatých plochách, vykonávajú nielen malé potreby na nových kobercoch trávy :(, ich majitelia sú bohorovní, doslova poker face, keď ich upozorníte.

Bohužiaľ, Magistrát zlyhal, alebo nedomyslel !, toto malo byť upravené tabuľami pred spustením fontány...a chýba MsP, sorry, slovenský národ rád porušuje predpisy a - bohužiaľ, treba MsP.
19. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. august 2023

Notimportant

Prečo Magistrát ignoruje ?
03. august 2023

Notimportant

Zase pani odpíše, že oni to NEDOSTALI?

Prečo nečítajú podnety tak, ako obyvatelia ?
Jednoducho nech surfujú...a nemusia sa vyhovárať
14. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám tento podnet nahlásili. O postupe kolegýň a kolegov v jeho riešení Vás budeme informovať. Prosíme Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Generálny investor Bratislavy
Kedy? 2023

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
18. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

prevádzkový poriadok zakazuje do fontány vstup so psami.
Mestská polícia samozrejme priestor chodí kontrolovať. V prípade, že vidíte porušenie verejného poriadku, môžete ju privolať, na čo slúži primárne číslo 159.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
19. august 2023

Notimportant

kým príde MsP, pes je vykúpaný a ďalekooo
22. august 2023

Antoan

Neuviedli ste ,či je tam veľkou tabuľou upozornenie zákazu vstupu zo psom do fontány a že treba mať psa v parku na vôdzke.
Vy úradníci sa ihneď všetkej zodpovednosti zbavíte tým , že napíšete v prípade porušovania verejného poriadku volajte 159 , ale kým tí prídu , ak vôbec prídu ,tak sa tam vykúpe aj päť ďalších psov. Máme tu aj inšpektorov poriadku a čistoty na Magistráte hl. mesta kde sú?
Treba tam ak to inak nejde na 1 - 2 mesiace postaviť človeka čo bude dozerať na poriadok , aby sa naučili dodržiavať prevádzkový poriadok . V prípade potreby tento takzv. dozor zavolá mestskú alebo štátnu políciu. Máme hodne ľudí bez práce alebo dôchodcov ,ktorý to s radosťou za primeranú odmenu budú robiť.



Prosím preposlať samospráve.
23. august 2023

Notimportant

súhlasíme s Antoanom a podnet nie je vyriešený, milý admin a Magistrát.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania