Romanova - chýbajúci chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Štefan Čech 15. júla 2023

TERAZ AKTUÁLNE PREBIEHA REKONŠTRUKCIA ZÁSTAVKY MHD NA ROMANOVEJ ULICI. BOLA PRESUNUTÁ ZÁSTAVKA MHD KU POTRAVINÁM KRAJ. NA PRILOŽENÝC FOTKÁCH ILUSTRUJEM, AKÝ VZNIKOL PROBLÉM, ĽUDIA PRE ZLE ZAPARKOVANÉ AUTÁ A NEDOBUDOVANÝ PRECHOD CHODIA PO CESTE A PREDIERAJÚ SA K PRESUNUTEJ ZÁSTAVKE, AKO TO DOVOLUJE SITUÁCIA, STAČILO BY DAŤ ZNAČKU ZÁKAZ PARKOVAŤ. NECHCEL SOM BYŤ IRONICKÝ A NECHCEL SOM NA NIKOHO ÚTOČIŤ, ANI NA SAMOSPRÁVU A MOTORISTOV. TERAZ TAM BUDE TECHNIKA, SKÚSTE UROBIŤ PRVÝ KROK, ABY NAŠE KROKY BOLI BEZPEČNÉ. ĎAKUJEM ŠTEFAN Z ROMANOVEJ.

15. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. júl 2023

Jakub

Ja mat pod oknom auta tak brutalne parkujuce v koridore chodcom tak ich davam papucovat kazdy den. Tie auta uz dnes pachaju priestupok parkovanie v krizovatke pripadne by sa asi dal namerat aj jazdny pruh, takze nie je problem ze tam nie je znacka ale ze nikto nevynucuje dodrziavanie dopravnych predpisov. Skuste zacat volavat 159 a pohnete veci dopredu lebo obavam sa ze nakolko vseobecne sa na komunikaciach nizsej triedy prechody nemaluju ani v inych mestskych castiach a osadit znacku zakaz zastavenia na zakrute v krizovatke vam tiez neosadia lebo parkovanie je tam zakazane uz dnes .
18. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v podnete s ID: 117691 sme sa k úprave danej lokality už pred časom vyjadrili. Čo sa týka tohto podnetu (ID: 168732) - ak vozidlá porušujú pravidlá cestnej premávky, je potrebné kontaktovať Mestskú políciu, na ktorú meníme zodpovednosť.

S pozdravom,
Kto? Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
18. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
19. júl 2023

Štefan Čech

JAKUB. ĎAKUJEM ZA TVOJ PODNET. NEŠLO Z MOJEJ STRANY PRANIEROVAŤ PRÁCU POLÍCIE A VODIČOV. IDE MI O BEZPEČNOSŤ CHODCOV, MAMIČIEK S KOČÍKMI, VOZIČKÁROV, SKRÁTKA NÁS ĽUDÍ. PARKOVANIE JE O OHĽADUPLNOSTI, AK IDEM ZAPARKOVAŤ, POZERÁM ČI NEOHROZUJEM A NEOBMEDZUJEM INÝCH ! NECHÁPEM, PREČO JA MÁM VOLAŤ 159? NA ROMANOVEJ ULICI SA UROBILO VEĽA DOBRÉHO V TOMTO SMERE, LEN NECHÁPEM , AKÉ SÚ KATEGÓRIE CIEST. PRIDAL SOM MAPKU PRECHODOV A FOTKY S TEXTAMI. AMI TERAZ NEMÁM JASNO V KATEGÓRIACH CIEST. ĎAKUJEM. ŠTEFAN.
19. júl 2023

Štefan Čech

ILUSTRAČNÉ FOTKY. ŠTEFAN.
19. júl 2023

Štefan Čech

ILLUSTRAČNÉ FOTKY. ŠTEFAN.
19. júl 2023

Štefan Čech

ILUSTRAČNÉ FOTKY. ŠTEFAN.
20. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme dali preveriť príslušníkom OV MsP BA V. O vzniknutej dopravnej situácii budeme kontaktovať správcu komunikácie za účelom doplnenia dopravného značenia.

Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy
22. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania