Riazanská-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Zuzka 25. júla 2023

To naozaj ? Opakovany problem :-(

25. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene
Kedy? Týždeň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. júl 2023

Jakub

bohuzial ten pocit pracovnikov mestskych firiem a olich dodavatelov ze zato ze oni su v praci tak mozu jazdit po travnikoch, chodnikoch aj tam kde to vobec nie je nutne je silno zakoreneny
07. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vzniknutá situácia nás mrzí. Vodič Komunálneho podniku Bratislavy (KPB) reagoval na situáciu, ktorá nastala - umožnil prechádzanie mamičiek s kočíkmi a ostatným obyvateľom.
Pracovníci KPB terén zrovnali a kde bolo treba, dosiali trávne semeno.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií + Komunálny podnik Bratislavy
Kedy? 04.08.2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
08. august 2023

Jakub

Skoda ze sa ta odpoved neobisla bez marketingovych nezmyslov ktore urazaju intelekt obcana. Este dobre ze existuju mamicky s kocikmi a vozickari na ktorych sa da hodit ze to vlastne vsetko bolo inac a oznamovatel je hlupak co to nepochopil. Fakt stacilo po chlapsky: stala sa chyba mrzi ma to...a nie ako male decko ze udajne zaparkoval do travnika lebo mamicka s kocikom...smiesno smutne.
10. august 2023

Martin Uváček

A čo je nezmyselne a nelogicke na tej odpovedi. Aj podľa fotky stojí auto tak neblokovalo chodník. Komunálne auta bežne chodia po trávnikoch v meste, nehovoriac o kosackach, traktoroch a iných obslužných autách. Pokial nie je čerstvo po daždi a nerobia blatove koľaje, tak sa tej tráve nič nestane.
10. august 2023

Jakub

Martin,

nezmyselne je že oddelenie marketing/P.R. nielen na magistráte ale v každej firme si vymýšľa lubivé odpovede ako vlastne sú veci ináč ako sa zdajú. A to je to čo podceňuje intelekt občana lebo to z neho robí vlastne hlupáka čo nechápe že cele to je ináč. Tu je ten pôvodný prispevok o tom ze to auto tam lezie do travy VZDY a preto su v nom kolaje. To vidno z fotky Zuzky. Cize ono vzdy ide na travnik so smiesnym dovodom keby nahodou isla mamicka s kocikom pricom ani nie sme pri deckom ihrisku, zdravotnom stredisku alebo kdekolvek kde by bol nejaky vyskyt mamiciek s kocikmi.

Prikladam vam dve fotky toho miesta z ineho uhla - na jednej vidite ze je to chodnik "co nevedie nikam" a mamicka s kocikom ak sa nejaka najde aj tak musi ist po ceste alebo trave ak sa chce dostat na iny usek. Rovnako ak sa na tomto chodniku pracuje je tam jednoducha moznost ist o par metrov dalej chodnikom popri bytovke ktory aj niekam vedie. Na druhej fotke kazdy vidi ze je tu jednoducha moznost zostat stat na vozovke a 5 ci kolko metrov natiahnut hadicu. Ze na vozovke bolo aj vtedy miesto je jasne z fotku co urobila Zuzka.

Ze komunalne auta "bezne" chodia po chodnikoch nemeni nic na tom ze ziadnu vynimku na to nemaju, pachaju priestupok jazda po chodniku resp. parkovanie na zeleni a preto to maju eliminovat vsade kde je to mozne a nebrat to ako samozrejmost. Najma ak vysledok je ako tu ze jednu zelen zachranuju a inu pri tej istej cinnosti poskodzuju. A opravovat to nasledne nebudu za svoje peniaze ale za nase.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania