Beniakova-Poškodený kanalizačný poklop

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Michal 19. augusta 2023

Dobry den,

Na parkovisku medzi ulicami Nad lúčkami a Beniakova, blízko vchodu Beniakova 34 ako zacina parkovisko, je kanalizacny vpust / poklop poškodený, praskol, co je vidno na fotke a betónový vrch je rozbitý tak, ze mozu z toho lahko vznikať defekty. Z mojho pohladu to je havarijný stav a nevedno, ci nehrozí prepadnutie celého poklopu. Prosim riesit urgentne, dakujem.

21. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie, podnetom sa budeme zaoberať, pravdepodobne ide o poklop splaškovej kanalizácie, ktorej správcom môže byť spoločnosť BVS a.s., alebo ak je na prípojke k bytovému domu, tak správcom je bytový dom (povinnosťou správcu je riešiť takúto situáciu).

S úctou

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Tel.:00421 2 70711273

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
15. september 2023

Michal

Dobry den. Stav poklopu sa zhoršil. Z BVS uviedli, ze jedna o kryt kanalizácie DN200 slúžiacej na odvodnenie cestnej komunikácie. Kto to ma v zodpovednosti (MC/Magistrát) a kedy možno očakávať výmenu?
25. september 2023

Admin KV

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. október 2023

Janka

Beniakova-poškodený kanalizačný poklop

Vo vnútrobloku medzi ulicou Nad lúčkami a Beniakova sa nachádza poškodený kanalizačný poklop, s potenciálnym nebezpečenstvom pre autá aj ľudí. Prosím o opravu.
21. október 2023

Admin KV

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. apríl 2024

Michal

samosprava,ako je zvykom, problem ignoruje, ku vcerajsiemu dnu stav nezmenený a neschopný zamestnanec uz ani nereaguje na priamy mail. Treba to poslat opätovne s upozornením na neriesenie dlhodobého charakteru. Je to kanalizacny poklop pre potrubie DN200 odvadzajuce dažďové vody z cestnej komunikácie, preto aj BVS okamžite odmietla výmenu s tym, ze to zabezpečuje spravca cestnej komunikácie.
22. apríl 2024

Admin KV

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Admin
[email protected]
24. apríl 2024

Michal

od 19. 8. 2023, t.j. za 249 dní sme sa dopracovali aspoň k vystraznemu znaceniu, ďalších 250 dni a možno sa vymení aj poklop, snad cim skor.

Zostávam(e) s nádejou...
25. apríl 2024

Michal

K dnešnému dňu, t.j. po 250 dňoch od prvotného nahlásenia sa podarilo pokazený poklop vymeniť. Ďakujem, bolo na čase a je skutočne na zamyslenie, prečo to trvalo 250 dní, keď pri zmobilizovaní sa to dá vyriešiť za pár dní.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania