Púpavová-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Lucia 22. augusta 2023

Dnes nejaký výrastok popísal permanentnou fixou šmýkľavku a zvyšok náplne zrejme vylial po nej. Syn sa šmykol, tak má fialové kraťasy, takže mládežníkovi ďakujem. Už som dávala podnet na Mestskú políciu, že sa tam grupujú, nechávajú odpadky a pľujú všade naokolo. Ani raz som tam hliadku nevidela. Neraz som ich donútila si po sebe bordel pozbierať, ale nemienim dookola vychovávať cudzie decká. Možno keby MČ aspon základnú údržbu spravila, tak by tam aj iné typy obyvateľov chodili. Lebo nie každý je ochotný hojdať dieťa na hojdačke s obrázkami a nápisom “ *okot ”. A v betónovej rúre je odkaz pre veriacich občanov “ *eb krista “. Prosím urgovať Mestskú políciu, aby tam preventívne po večeroch chodili a VPS nech vyčistí mobiliár. Vďaka.

22. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Podnet odstupujeme MsP a nasmu podniku VPS. Mestska cast nie je zriadovatelom MsP, takze im kontroly nemoze taktiez nariadit, mozeme ich poziadat a oni vyhodnotia naliehavost situacie a podla toho budu dalej konat.
Na tomto ihrisku sa vyrastkovia zgrupuju dlhodobo, pretretie napisov zadame podniku VPS, co samozrejme nezaruci, ze sa tam obratom neobjavia opat. Ihrisko je pravidelne kontrolovane a piesok udrziavany, v zmysle platnej vyhlasky.

oddelenie ŽP
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
23. august 2023

Oliver

Keďže bol vo farbe zaschnutý piesok, šmykľavka bola ako šmirgel. Čo si človek neurobí sám, ako by ani nebolo. Deti sa už môžu šmýkať aspoň bez toho, aby mali odraté rite. Celé vyčistenie / premaľovanie by si ale zaslúžila.
25. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Hanlive napisy boli premalovane a sedaky prevazovaciek pretrete.
MsP nam mailom prislubila vykonavat namatkove kontroly na tomto ihrisku.

oddelenie ŽP
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania