Blokovanie chodcov na Mlynoch

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Blokovanie chodcov pri vstupe do univerzitneho arealu. Nicenie cestnej zelene a odtokoveho kanala. Prosim o dlhodobe riesenie tohto problemu. Napriklad zonou s povolenym parkovanim len na vyznacenych miestach.

13. máj 2015

nezávislý_pozorovateľ

Kto je tam zablokovaný?
Vidím voľný priestor medzi vozidlami, nevidím nikoho zablokovaného, vidím jedno vozidlo SE čiastočne na tráve, nemyslím si, že chodec potrebuje viac ako 4 metre voľného priestoru, ktorý vidím na fotkách.
13. máj 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

zly pozorovatel - chodnik nie je na parkovanie - ako u vas v stropkove
13. máj 2015

nezávislý_pozorovateľ

Zákon je postavený tak ako je, na chodníkoch sa v súčasnosti parkovať, žiaľ, môže.
Nedochádza k porušovaniu žiadneho zákona, podľa mňa ide o prístupovú komunikáciu, obslužnú, viď značka, nevidím žiadne obmedzenie chodcov a nie som z východu, som z BA.
Pokiaľ nemáš vecné argumenty, radšej nereaguj.
13. máj 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

zakon bude zmeneny, od r. 2016 bude zakaz parkovat na chodníkoch - je to tusim iba SVK z celej EU jedina krajina co si sama sliape po nohách parkovanim na chodníkoch,
ja by som dal platit za poskodzovanie chodnikov, kopec asfaltu v KV bolo opravovane len preto ze prejazdy aut po tenkom asfalte na chodníkoch je poskodeny
14. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informovalo Dopravné oddelenie ide o účelovú komunikáciu, ktorá nespadá do správy mesta, ale majiteľa účelovej komunikácie, čo je v tomto prípade asi Univerzita. Poprosíme obrátiť sa na majiteľa, aby urobil nápravu.

Oddelenie marketingu a komunikácie
15. máj 2015

Stefan

Ale skor ma trapi, ze namiesto toho, aby mestska cast to riesila s univerzitou, tak to hodi na plecia pozorovatela. Je to normalne? Tak clovek poukaze na problem a mestska cast mu povie, ze nech si to riesi sam.
15. máj 2015

Admin KV

Stefan, v tomto prípade je odpoveď samosprávy od Magistrátu hlavného mesta, nie od mestskej časti. Žiaľ, z podpisu "Oddelenie marketingu a komunikácie" sa to nedá vyčítať.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
15. máj 2015

Stefan

Magistart hlavneho mesta ma naformulovane typy odpovedi a tie pouziva aby im nesvietilo, ze podnet nerieseny. Strasne male percento podnetov, čo sa dostane na magistrat hlavneho mesta sa riesi resp vyriesi. A neviem preco mi vklada casto vlozeny komentar dvakrat do diskusie.
15. máj 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

drzim palce stefanovi ...treba dokoncit zaujem do uplneho konca.. kontaktovat magistrat, ja tam vyvolavam kvôli inym veciach. ich odpovede su.. nic nemozu lebo rozpocet.. alebo kompetencie, alebo nic nezakonne sa nedeje.. to je na prasky..
odvahu a trpezlivost s uradmi
19. máj 2015

nezávislý_pozorovateľ

Riešite tu takú blbosť, ako keby išlo o život, univerzite je to jedno, mne tiež, pekný deň.
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Pekny den vam prajem,

dakujeme za podnet. Ano, cast komunikacie je vo vlastnicte UK, ale, zial, len tam, kde konci novy chodnik. Nie sme schopni neustale monitorovat tento priestor, ale mame dohodu s mestskou policiou, ze mozu zasahovat aj na nasich pozemkoch. Do buducna uvazujeme o vybudovani zabran aj pre tuto cast.

S pozdravom,

Mgr. Robert Gula, MBA
riaditel Vysokoskolskeho mesta Ludovita Stura - Mlyny
Univerzita Komenskeho v Bratislave
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania