Žatevná-webová stránka mesta-nesprávne informácie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Vlado P. 11. septembra 2023

Prosím adminov stránky dubravka.sk, aby oznamy o podujatiach zobrazovali ako program, teda zoradené podľa dobre viditeľného dátumu konania. Teraz sú usporiadané podľa nie príliš užitočného dátumu pridania oznamu, napríklad nadpis "21.8.2023 Súťaž vo varení ..." môže vyvolať dojem, že 21.8. bude súťaž (nebude, teda nebola). Až po kliknutí na link sa dozivete, že sa varenie gulášu je plánované na 23. septembra.

https://www.dubravka.sk/sk/Podujatia.html

14. september 2023

Peter K

Toto je mile.
Som si na chvilu predstavil ak by sme mali len taketo problemy :)
02. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

ďakujem za Váš podnet. Na tzv. „rotačke“ webovej stránky www.dubravka.sk nájdete informácie či podujatia, ktoré sa konajú najbližšie, respektíve z pohľadu blížiacich sa termínov môžu vzbudiť najväčší záujem Dúbravčanov.
Aktuálne môžete vidieť na oficiálnej stránke Dúbravky súťaž o Lidl Čistinku, ktorá prebieha až do 22. októbra, blížiace sa turné obľúbenej dvojice, zameranej na detské publikum, ale aj informáciu o podrobnom programe / aktivitách v našej mestskej časti v mesiaci október.
Doposiaľ sme neobdržali informáciu, že by dátum zverejnenia oznamu pôsobil na niekoho zmätočne. Po kliknutí na danú akciu sa totiž ukáže detailný popis podujatia, vrátane termínu jeho konania, ktorý býva zreteľne uvedený aj na jemu prislúchajúcej grafike.

Zároveň pripomínam, že na dianie v Dúbravke upozorňujeme na dennej báze aj na našich sociálnych sieťach – Facebook mestská časť, Facebook Dom kultúry Dúbravka, Instagram, ale i aplikácia Dúbravka.
Mesačný program plánovaných aktivít nájdete i v Dúbravských novinách, ktoré vychádzajú na mesačnej báze.
K dispozícii je Vám samozrejme aj naše tlačové oddelenie. V prípade akýchkoľvek otázok, ďalších podnetov, respektíve nejasností, ho neváhajte kontaktovať: [email protected], Mgr. Dana Šoporová – 02/69202577, [email protected]

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.