Riazanská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Jana 02. októbra 2023

Dobrý deň prajem,
chcela by som sa spýtať, kedy plánujete spustiť regulovanú parkovaciu politiku v lokalite Riazanská-Hostinského sídlisko. V lokalite parkujú mnohí mimo bratislavskí občania, a keďže od prvého októbra platí zákaz parkovania na chodníkoch, vo večerných hodinách bude evidentný problém zaparkovať. Nakoľko my rezidenti prispievame na údržbu parkovísk a rozvoj mesta, úhradou mestskej dane, zaujíma ma, či sa plánuje zvýhodnenie rezidentov pri parkovaní, keďže momentálne platí ´´my platíme a nerezidenti užívajú´´.

Nevraviac o množstve neprihlásených nájomcov, o ktorých nemá nikto prehľad - niet divu, že mestské časti finančne strádajú.

Ďakujem
S pozdravom,
Jana Kováčová

05. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet postupujem na riešenie referátu dopravy.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
11. október 2023

Michal

Mozeme spolocne podakovat signatarom peticie proti vybudovaniu parkovacieho domu na Hostinskeho. Uz by stal a mali by sme kde slusne parkovat.
13. december 2023

Lubos

To by kompetentni museli najskor vybudovat dostatocne zachytne parkoviska. Potom nastavit system kde by boli auta bratislavcanov s trvalym pobytom a autom pisanym na seba registrovane a vsetky ostatne auta by si bud museli za parkovanoe platit alebo parkovat na zachytnych parkoviskach a na cestu po meste pouzivat MHD. Jednoduche. A ze niekto povie ze sa to neda? Da sa to. Roky to tak fungovalo v Starom meste a za 10€ na rok. To by ale museli kompetentni mysliet na obcanov a nie ich zdierat a obmedzovat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania