Miletičova-parkovanie-nesprávne


Uzavretý

Pozemok na ktorom stojí toto vozidlo už týždeň patrí Magistrátu hl. mesta Bratislava. Nie je tam vyznačené parkovacie miesto, podľa katastrálnej mapy Bratislavy je to trávnatá plocha i keď tam je vysypaný štrk.....nelegálne. Po opakovanom oslovení Mestskej Polície, aby majiteľa vozidla riešili sa nič neudialo, vozidlo tam stojí naďalej. V rámci platnej legislatívy( zákon o premávke na cestných komunikáciách ) ako aj parkovacej politiky nie je možné stáť s vozidlom mimo vyznačených parkovacích miest a už vôbec nie na ploche ktorá nie je parkoviskom. To, že na pozemku Magistrátu hl. mesta Bratislava vznikla nelegálna plocha vysypaná štrkom je jedna vec, malo by byť v záujme vlastníka zjednať nápravu, ale to, že sa toleruje na tejto ploche aj parkovanie je pre nás, ktorý sme platiacimi rezidentmi Mč Ružinov absolútne neprijateľné.!! Buď pán ktorý tam parkuje a vieme presne kto to je, má imunitu, alebo ak si ktokoľvek takto pomôže s parkovaním, tak sa to bude tolerovať....? Dúfam že nie. Žiadam kompetentných, aby vo veci konali a zjednali nápravu.

15. október 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. október 2023

Michal K.

mozno je to "nas clovek"
16. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
03. december 2023

Rastislav Šurda

Otázka na kompetentných: Vozidlo ktoré bolo nahlásené aj naďalej parkuje na uvedenom mieste a nikto to nerieši. Prečo ??!
18. december 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
18. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy
28. december 2023

Jakub

Auto aj naďalej parkuje na danom mieste. Aj keď ste dali vec ako uzavretú
29. december 2023

Tomáš

sú rovni a rovnejsi.
08. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príslušníkov MsP som o tomto probléme opätovne vyrozumela a sú inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania