Bradáčova-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

V riešení
meno
Peter 02. novembra 2023

Na chodniku (vid foto a mapu) dlhsie evidujem, ze sa neustale kopia odpadky v blizkosti tychto dvoch laviciek. Castokrat tam su aj zavesene cierne odpadkove vrecia, ktore su pripnute o lavicky, ale nejako to nestaci. K vacsiemu poriadku by mohlo dopomoct instalovanie klasickeho odpadkoveho kosa v tesnej blizkosti tychto laviciek.

02. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Možnosti osadenia koša preveríme.
Kto? Referát čistoty a poriadku
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
09. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Oddelenie životného prostredia, územného rozvoja a GIS vykonalo kontrolnú obhliadku v lokalite Bradáčova ulica s konštatovaním, že pri lavičkách z oboch strán chodníka bolo znečistenie drobným komunálnym odpadom a v blízkom okolí nie je žiadny kôš. Preto sme túto lokalitu zaradili do harmonogramu na rok 2024 pre umiestnenie koša.

Keďže mestská časť Bratislava-Petržalka realizuje prostredníctvom vlastných prostriedkov vybavovanie žiadostí a požiadaviek našimi finančnými a personálno-technickými kapacitami, budú sa najprv realizovať požiadavky, ktoré mestská časť obdržala skôr, pred podaním podnetu. Ďalej sme požiadali oddelenie správy verejných priestranstiev o zabezpečenie a vyčistenie plochy v okolí lavičiek.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? 2023/2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania