Záhradkárska-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Karol Lušpai 29. novembra 2023

Verejné osvetlenie pred našou záhradou nefunguje už rok, trikrát nahlásené a nikto s tým nič nerobí. Aký časový limit má Siemens na opravu verejného osvetlenia ? Kto s nimi podpísal tak nevýhodnú zmluvu ? Ak majú málo terénnych zamestnancov na toľko lámp, bolo by treba presmerovať v Siemense zbytočné kancelárske kádre do montérok a do terénu, lebo tam ich je treba. Osvetlenie je verejná služba a tak k tomu treba aj pristupovať, lampa sa nedá opraviť od počítaču, to by mohli pochopiť aj zamestnanci nadnárodnej korporácie. Povinne nahraná fotografia má umelecký názov "TMA", pretože je tam naozaj tma a nemala by byť. Ako inak vyfotiť nesvietiacu lampu ? V noci nič nevidno a cez deň vyzerá stĺp s lampou rovnako ako lampa funkčná.

29. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Správa verejného osvetlenia spadá pod kompetencie magistrátu hlavného mesta.
Podnet im preto preposielame na zodpovedanie.

S pozdravom

Ing. Mária Smiešková
29. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
30. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Technické siete Bratislava

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
01. december 2023

Vlado P.

Už roky sa nás magistrát snaži vyfrustrovať ignoranciou pri podnetoch týkajúcich sa opráv osvetlenia, pričom neriešených podnetov je tu spústa. Dovolím si požiadať pána starostu a pána prednostu, aby z ich úrovne tlmočili nespokojnosť mestskej časti. Dovolím si požiadať admina o krátky report z databázy pre podporu argumentácie našich zástupcov: počet podnetov v kategórii osvetlenie za posledné 3 roky, z toho vyriešených/uzavretých/nevyriešených + priemerny počet dní od zverejnenia do vyriešenia, resp. doteraz. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.