Pri pastierni-riešenie dopravnej situácie-označenie rozkopávky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Zuzana 13. decembra 2023

žiadame o urgentné riadne označenie rozkopávky a spomalenie rýchlosti na ulici Pri pastierni 4, Ba, cez cestu cez rozkopávku prechádzajú autá plnou rýchlosťou a v susediacom dome sa to ozýva ako neznesiteľný rachot cez deň, večer, v noci...
Počas stavby je častokrát blokovaný aj vjazd autom do domu pri pastierni 4.

13. december 2023

Notimportant

nehorázne !
14. december 2023

Branislav Nopp

Navyše aj chodníky sú tam rozkopané, napriek tomu, čo starosta prezentoval na sociálnych sieťach, že začalo sa s úpravou chodníkov. To je snáď výsmech.
26. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedenej ulici boli realizované prípojky (voda, kanalizácia a plyn) do nového zariadenia pre seniorov. Práce boli zrealiizované tak rýchlo ako to bolo možné, aby obmedzenie bolo čo najkratšie. Samozrejme uvedomujeme si, že k istému narušeniu prišlo, za čo sa aj touto cestou ospravedlňujeme.

Čo sa týka rozkopávok na ostatných uliciach v tejto časti Vajnor, práce realizuje tretia strana z dôvodu rozširovania optickej siete v nepokrytých častiach Vajnor. S dodávateľom komunikujeme, nakoľko tiež máme výhrady k prebiehajúcim prácam a nedodržanie rozkopávkového povolenia.

ďakujem za podnet

Michal Vlček
starosta
26. december 2023

Branislav Nopp

Vďaka pán starosta, ono by stačilo priebežne a častejšie informovať, aby sme sa nemuseli touto formou sťažovať. Takto to budí dojem, že vlastne vedeniu obce nezáleží na priechodných chodníkoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania