Jantárová cesta-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Stano 19. decembra 2023

Na Jantárovej ceste od križovatky z Farského/Bosáková/Jantárova cesta je na oboch stranách cesty (chodník pre peších aj cyklocesta) nefunkčné osvetlenie. Toto už trvá dlhšie, no v zime je to vzhľadom na kratšie dni ozaj katastrofa.

Ak ideme po 17tej s kočíkom po tomto roky rozbitom a neriešenom tankodrome (pardon chodníku) plného bariér, musíme si svietiť mobilom, aby sme to v zdraví prežili. Nehovoriac o nepríjemnom pocite..

Je možné toto osvetliť? Je to frekventovaný chodník, ktorý denne využúvajú stovky obyvateliek/obyvateľov. Verím, že ak máme nato, osvetlovať skoro každú cestu v meste/MČ pre autá, nebude problém to opraviť.

Dakujem vopred

19. december 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
19. december 2023

LilDevil

Snazila som sa nahlasit to v nedelu, ale neslo mi prihlasenie. Takze sa pridavam k postu. Zjazd z mostu k zastavke Farskeho.
21. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie tohto podnetu. Informovali sme o ňom odborný útvar, ktorý je na jeho riešenie príslušný. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Technické siete Bratislava
Kedy? Týždeň

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. december 2023

Miso

Stano a vies ze chodis s kocikom po cykloceste?
28. december 2023

LilDevil

Osvetlenie je na polovicu funkcne vid prilozena foto. Dolna cast uz svieti, ale v polovici stupania niekolko lamp aj na jednej aj na druhej strane stale nesvieti.
28. december 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.


Administrátor Bratislava-Petržalka
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. december 2023

LilDevil

Toto vsetko je tu nahlasene s nefunkcnym osvetlenim. Pridavam mapu, nakolko je to vsetko pomaly na jednej krizovatke a je mozne to vyriesit naraz.
04. január 2024

Stano

@Miso, este raz si prosim precitaj moj originalny popis a potom sa seba spytaj, ci tvoja nevyziadana rada a otazka nebola zbytocna, a pomohla tento podnet posunut dalej.

Nie som si isty, ci vies citat s porozumenim, preto ti pre istotu odpoviem - ano, bola uplne zbytocna, a nikam tento podnet neposunula. Nikde som nepisal, ze chodim s kocikom po cykloceste, prave naopak...

@LilDevil dakujem za vsetky aktualizacie, doplnenie podnetu a snahu pomoct vyriesit spolocny problem 🙌
29. január 2024

LilDevil

Vsetko uz vyse tyzdna svieti. Moze sa uzavriet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania