Bosákova-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
LilDevil 28. decembra 2023

Osvetlenie na Bosakovej smerom od krizovatky z elektrickou na jednej strane po celej dlzke nefunguje vid prilozena foto

28. december 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
28. december 2023

LilDevil

Pridavam mapu, nakolko je to vsetko pomaly na jednej krizovatke a je mozne to vyriesit naraz.
28. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Technické siete Bratislava
Kedy? do 5 dní

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
01. január 2024

LilDevil

Zacali svietit asi 3 lampy z tych na fotke v hlavnom prispevku a naopak prestalo svietit to iste osvetlenie cez cestu (ta ista ulica). Najlepsie je, ze na jednej strane cesty na jednej lampe, ktora nesvieti, vianocne osvetlenie svieti a presne oproti nesvieti ani lampa ani vyzdoba (vid prilozene foto). Prikladam viacero fotiek, nakolko sa z tohto useku stala cierna diera. Prikladam aj aktualizovanu mapu, co vsetko v okoli AKTUALNE teraz nesvieti.

Nerozumiem sa tomu, ale je zaujimave, ze jednu nahlasenu ulicu opravia (https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/178720/farskeho-osvetlenie-nefunkcne) a zacnu svietit cela, dve nahlasene ulici hned vedla zacnu svietit ciastocne (https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/178722/jantarova-cesta-osvetlenie-nefunkcne a toto) a druha polovica naopak prestane svietit, plus prilahla ulica, ktora este nema hlasenie tiez https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/178988/cernysevskeho-osvetlenie-nefunkcne . Neviem ci je pretazny okruh a je to korelacia, alebo je to kauzalita. Ale je rozhodne zaujimave, ze pri potravinach na Muchovom/Farskeho kopali a teraz sa tam na parkovisku potravin objavil prvy stojan, ktory vyzera ako rychlo nabijacka pre auta.
04. január 2024

Jano - Star9H6j

cca dva týždne sa v zakreslenej lokalite striedajú okruhy/svietidlá ktoré svietia/nesvietia.
Neviem či si skúšali záťaže/preťaženia jednotlivých okruhov, ale už to trvá dosť dlho a rozhodne to nie je bezpečné vzhľadom na vyťaženie lokality (chodci, MHD, doprava).
29. január 2024

LilDevil

Osvetlenie uz funguje cele,vyzera ze ako sa dala dole vianocna vyzdoba. Podnet sa moze uzavriet ako vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania