Jantárová cesta-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

V riešení
meno
LilDevil 29. januára 2024

Zastavka faskeho na oboch stranach je velmi dlha a na kazdej je iba 1 smetny kos a to vzdy v predu zastavky. Ak ludia prichadzaju Z mesta, tak 80% z nich vystypuje mimo prednych dveri, tzn ze ziadny kos na odpadky k dispozicii nemaju, preto to konci na zemi. Smerom DO mesta, ludia zase pravidelne stoja po celej dlzke kym cakaju a vela ludi chodi 5-10m od pristresku fajcit, a nemaju to kam zahodit, takze to vsetko konci v trave vid foto. Ohorky z cigariet su jedna z najdlhsie rozlozitelnych veci v prirode (cez 100-150 rokov) okrem toho su aj velmi toxicke a vsetko sa to vstrebava do pody a vody.do NASEJ vody.Pri tak dlhych zastavkach a pri tom mnozstve ludi co tade denne prejde je ten do mesta vecne plny a este viac aj zacne chodit, takze 2kose na taku dlzku je uplne minimum.Treba pridat 2

30. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet.

Mestská časť v minulosti na danej zastávke osadila kôš určený na ohorky, bol však obyvateľmi rozbitý a zničený.

Možnosti osadenia košov nateraz preveríme u kolegov a kolegýň z Dopravného podniku Bratislava a rovnako tak hlavného mesta.
Kto? Dopravný podnik Bratislava
Kedy? február 2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka
30. január 2024

LilDevil

Na ohorky bol kos osady rovnako v predu zastavky a to len na strane smerom do mesta. Za niekolko mesiacov som v predu cez den nikoho fajcit nevidela. Je tam prilis velky pohyb. A taktiez ten kos vyzeral inak, bol po ruke na rozbitie a bol labilnejsi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania