Kazanská 25-parkovanie-problémové


V riešení

Dlhodobe parkovanie viacerych aut na chodniku, jazdenie po chodniku a po zeleni. Minimalne 20x hlasene na mestsku policiu a bez vysledku.

02. február 2024

Michal K.

napiste staznost na MsP a zverejnite tu odpoved
02. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzniknutú situáciu nemôže riešiť správca komunikácie MČ Podunajské Biskupice, nakoľko predmetné plochy nie sú v našej správe a nemá na takéto riešenie ani kompetencie. Je to v kompetencii mestskej polície, podnet im odstupujeme.

S pozdravom

Odd. ŽP, O a CH
02. február 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
07. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príslušníci OV MsP BA II sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy
07. február 2024

Michal K.

nepiste sem dokola automaticku odpoved, ale vyjadrite sa prosim k staznosti. ved autor predsa pise, ze to uz bolo mnoho krat nahlasene a neriesite to.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania