Zlé nastavenie semaforov M.Sch.Trnavského - Alexyho

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Marek Mačuha 05. júna 2015

Semafory na križovatke M.Sch.Trnavského - Alexyho sú nastavené neefektívne, čo spôsobuje zbytočné kolóny v čase dopravnej špičky.
Počas cyklu nastáva situácia, keď cez križovatku prechádza iba električka, zatiaľ čo autá stoja vo všetkých smeroch. Myslím si, že aspoň v smere M.Sch.Trnavského - Saratovská by mohli ísť (pričom to môže byť len na krátky čas).

Ešte väčší problém je v čase večernej špičky pri odbočovaní z M.Sch.Trnavského na ul. Pod Záhradami.
Smer M.Sch.Trnavského - Saratovská ma 2 pruhy, takže tu stačí kratší interval, pri smeroch z Alexyho a M.Sch.Trnavského na ul. Pod Záhradmi je zrejme potrebný dlhší interval.

06. jún 2015

Mária

Hej tiež som si všimla, že celé je to na koňa nastavené okedy sú tie nové eliny, pri Kuflande a smerom k Fedákovej sú odbočovania nastavené, že kým rovno majú dva krát zelenú odbočovanie má iba raz
09. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Nastavenie semaforov na všetkých križovatkách pozdĺž rekonštruovanej električkovej trate v Dúbravke je pravidelnou témou pracovných stretnutí vedenia MÚ na bratislavskom magistráte. Od začiatku roka pracovníci magistrátu na základe podnetov občanov postupne upravujú nie len nastavenia semaforov ale aj dopravné značenia týchto križovatiek, tak aby čo najviac zohľadňovali reálne potreby každodenného života v Dúbravke. Váš podnet spolu s ďalšími postúpime na magistrát.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
09. jún 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

davam tomu oktober mozno december.. lebo takto to tu v Kocurkove funguje, 1 den tu trva 2 tyzdne
04. september 2015

Mário

Celá táto Dúbravská radiála je zle nastavená. To už kde sme, keď navigácia, ktorá zohľadňuje rýchlosť prejazdu cestnými úsekmi ma posiela z hlavnej cesty kľučkovať medzi domami, aby som bol rýchlejšie v cieli? Od domu kultúry po Drobného ukazuje priemernú rýchlosť prejazdu 26 km/h. Auto čaká 5 minút na zelenú na semafore pri dome kultúry, aby ho vzápätí zastavil semafor pri Bille a keď prejde aj ten, tak ho zastaví semafor pri Drobného.
03. október 2015

Mário

Za celý rok som si žiadnu zmenu nevšimol, že by niečo nastavili, stále je to rovnako zlé a keď to takto pôjde ďalej, že autá budú každých 300 metrov zastavovať a znova sa rozbiehať, tak sa netreba čudovať, keď vďaka tomu stúpne aj znečistenie ovzdušia výfukovými plynmi. Zrejme sa čaká kým príče čas predvolebných kampaní, možno potom sa to naozaj bude riešiť.
15. marec 2016

miso

Neviem na co sa caka, auta ktore odbacaju od kauflandu vlavo smerom do dubravky maju zelenu spolu s autami od audi smerom do dubravka a co je najhorsie ze spolu s iducimi autami na zelenu maju zelenu aj chodci . Kazdy den sa stretavam s tym ze auta ignoruju zelenu chodcov . Caka sa asi len na nestastie, kazdy den tam prechadzaju deti ktore doslova utekaju a odskakuju pred autami aj ked maju zelenu.
15. marec 2016

Mário

Vyzerá to, že už to nejako prestavovali. Bohužiaľ k horšiemu. Dnes som prechádzal od konca Dúbravky smerom ku Karlovke a pri úplne každom semafore som musel zastaviť, nakoľko mi po priblížení sa okamžite naskočila červená. Ľudia, ktorých poznám a za normálnych okolností by išli po radiále, radšej kľučkujú v uličkách medzi panelákmi, lebo sa takto dá ušetriť dosť minút. Stačí si zapnúť navigáciu, ktorá počíta s reálnymi prejazdovými časmi, napríklad Waze.
11. apríl 2016

Mário

Nerozumiem, na čo sa stále čaká. Ľudia už chodia cez semafory na červenú, autá už chodia cez semafory na červenú, sanitky a hasiči majú problém prejsť, lebo autá blokujú križovatku. Asi sa čaká, kým sa stane nejaké väčšie nešťastie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania