Neudržiavaný areál Zlaté Piesky

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Vyriešený
meno
Ľubica 10. júna 2015

Chcela by som upozorniť na neudržiavanie areálu kúpaliska Zlaté Piesky. Od 6.6. sa začalo vyberať vstupné 3 EUR za dospelú osobu, 2,50 dieťa, , za čo by platiaci mal dostať nadštandard.Avšak parkovisko bolo plné ostrých konárov, odpadkov a autá ak nechceli riskovať poškodenie vozidla museli dlho a opatrne manévrovať. V jeho prednej časti sa dokonca nachádzal otvorený kanál. Čo sa týka samotného areálu, ...na plážových WC nebol papier, viaceré nefungovali .Miesta, kde mali ľudia ležať boli plné krtincov a miest bez trávy, na záver ešte oddych znepríjemňovala príliš hlasná hudba, ktorá sa naozaj nemusí každému páčiť a znemožňovala napr, deťom spať. Ak sa už rozhodne o vyberaní dosť drahého vstupného malo by to byť aj za pripravený a udržiavaný areál.

10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Parkovisko pred areálom neprevfádzkuje STARZ,krt je chránenéý živočich a na jeho krtincoch po rozhrabaní tráva namôže ihneť narasť,všetky WC boli funkčné a čisté .Je smutná skutočnosť že návštevníci si kotúče WC papiera omylom beru pre vlastnú potrebu domov, čo nieje možné ustriehnuť.Hudbu z nášho rozhlasu nepúšťame,takže to mohlo byť iba z bufetu,ktoré májú v zmluve povinnosť doržiavať normy hladiny hluku. Ak návštevník má dojem že nieje niečo v poriadku môže prísť do kancelárie vedenia strediska AZ-ZP a určite problém vyriešime.

Ing.Jan Králik,CSc,vedúci strediska AZ-ZP
10. jún 2015

Vlad

Aj ked parkovisko pred arealom neprevadzkuje STARZ, ponechanie kanala bez poklopu je vseobecnym ohrozenim, mate tu aj prilozenu fotku. Na parkovisku je mnozstvo konarov a obcas aj drobny odpad, prevadzkar parkoviska by to mal riesit a je to aj v zaujme samotneho kupaliska.
04. apríl 2020

Martin Uváček

Parkovisko má opätovne v správe STARZ, je vyčistené, pripravené snáď na letnú sezónu. Poklop je už tiež na mieste. Podnet už nie je aktuálny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania