Kazanská-zvislá značka-zákaz otáčania-zle umiestnená

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Dobrý deň

Myslím si že dopravná značka zakaz otočenia sa v križovatke pre vozidla nad 3,5t je umiestnená celkom nešťastne nakoľko bráni vo výhľade na semafor. Je tam možnosť umiestnenia na stĺp semaforu?

Ďakujem

25. február 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. február 2024

Peter

Zabudol som doplniť ak by to z mapky nebolo čitateľne. Jedna sa o križovatku Kazanska Uzbecká. Odbočenie doľava z Kazanskej smer Billa
26. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy a údržby ciest
Kedy? Týždeň

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
29. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení máme za to, že značka je osadená správne (všetky tri semafory signalizujú v jednom smere, zároveň je pred semaforom z miesta vodiča na semafor i dopravné značenie dostatočný rozhľad).

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy a údržby ciest + Komunálny podnik Bratislavy
Kedy? 29.02.2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. február 2024

Peter

Dobrý deň Stále si myslím že značku je možné umiestniť na iné miesto. Ano sú tam aj zvyšné svetelne signalizačné zariadenia ale x krát sa mi stalo, že keď ste s autom v tom uhle ako som to odfotil ja a prichádzate k semaforu kde svieti zelena vedla Ide autobus, nákladné auto, resp väčšie auto ktoré zvyšné dva semafory zakryje (na horný už v takom uhle keďže ste blízko križovatky nevidíte), tak máte len sekundu nato aby ste zareagovali že zo zelenej sa už stala žltá a musíte brzdiť ihneď. Verim, že sa nájde riešenie Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania