Pod vinicami-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Igor Šurina 12. marca 2024

Primátor Vallo a viceprimátorka Kratochvílová, koncentrujú svoju pozornosť len na riešenie cyklotrás, na znižovanie priepustnosti komunikácií, a na obmedzovanie prístupu občanov, so zníženou pohyblivosťou, ku dôležitým inštitúciám. Na tieto ich úplne zbytočné aktivity, používajú financie, ktoré dostali od občanov Bratislavy. Miesto toho by mali sústrediť svoju pozornosť na kvalitu všetkých ciest v Hlavnom meste Bratislava. Mali by sa vybrať do najbližšej rakúskej dediny. Overiť si tam kvalitu cestných komunikácií. Rozdiel je evidentný. V kvalite ciest je Rakúsko v 21. storočí, Bratislava v 19. storočí. Tu uvádzam ako príklad, ulicu Pod vinicami (1 m výtlk). Touto ulicou prechádzajú zahraniční diplomati, tam bývajúci. Medzinárodná hanba. Občania Bratislavy majú za svoje peniaze dostať viac. Celú ulicu Pod vinicami treba kompletne vyfrézovať a položiť nový asfalt.

11. marec 2024

Odkaz pre starostu

Rada by som Vás poprosila o fotku širšieho okolia, aby sa samospráve ľahšie identifkovalo miesto, prípadne komentár s opisom.

Ďakujem pekne,
s pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. marec 2024

Igor Šurina

Predpokladám, že samospráva Hlavného mesta Bratislavy má počítače, a prístup ku internetu. Ak, Hlavné mesto Bratislava, nemá takéto základné vybavenie, tak som pridal obrázok oblasti. Celá ulica je v katastrofálnom stave. Však o určite o tom musíte vedieť, len nič nekonáte.
12. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň p. Šurina,

ďakujeme za komentár so screenshot z mapy, ktorý vieme spraviť aj na našej strane. Rada by som Vás ešte raz požiadala o fotku širšieho prostredie, prípadne preverila, či je Váš podnet totožný s už existujúcim podnetom č. 179467,
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/179467/pod-vinicami-7-cesta-vytlk

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. marec 2024

Igor Šurina

Dobrý deň Vám prajem.
Potvrdzujem, že môj podnet nie je totožný s podnetom č. 179467.

Podnet č. 179467 sa týkal výtlkov na ulici Pod Vinicami č. 7. Môj podnet sa týkal nielen výtlku na ulici Pod Vinicami č. 15, ale hlavne celkového stavu celej ulice Pod Vinicami. Úplná katastrofa.

Ak sa Magistrát rozhodne riešiť len uvedené výtlky, tak ako sa to robilo posledných 30 rokov, tak to bude zase nezmyselné plytvanie financií, ktoré Magistrátu poskytli občania Bratislavy formou daní.

Celú ulicu Pod vinicami treba kompletne vyfrézovať a položiť nový asfalt.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania