Vyhradené parkovisko pre smetiaky?

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Jozef 20. júla 2015

Pred poštou klienti nemajú kde parkovať, hlavne že je tam reserve pre telekomunikacie a parkuju tam smetiaky.... Platia za reserve miesto? nemôžu tam parkovať klienti pošty? Ako je možné že pošta pre klientov nemá ani jedno miesto vyhradené???

30. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vaša otázka ohľadom tejto situácie by mala smerovať na Slovenskú poštu, a.s., Magistrát hlavného mesta nemôže o tejto situácii rozhodnúť svojvoľne. Kontajnery nestoja na parkovisku, je tam aj značka zákaz zastavenia... Hlavné mesto nerozhoduje o umiestnení kontajnerov stojiska len tak. Musí o to požiadať ten, komu toto kontajnerové stojisko patrí a po dohode s OLO a vlastníkom pozemku nájsť iné miesto. Otázku parkovacích miest môže tiež zodpovedať len Slovenská pošta, a.s.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
31. júl 2015

Jozef

Dobrý deň, myslím že otázka je dobre položená, kakoľko tam nevidím žiadne dve miesta a tobož Reserve pre neexistujúcu firmu Slovenské telekomunikácie - tá tabuľa tam už nemá čo robiť a keby bola pasportizácia pridelených miest tak by sa na to určite prišlo. Smetiaky určite sú pre niekoho pristavené len nechápem prečo magistrát dal súhlas na takéto miesto a nie spolu na miesto kde je komunálny odpad. Čo sa týka miest pre poštu to je fakt, že ich treba osloviť ale myslím že aj Nové mesto by sa malo pričiniť, aby ich občania mali kde to zaparkovať a to nehovorím o invalidoch, ktorý nemajú ani jedno miesto pred poštou. To nie je ani v afgánsku. Tak s tým niečo prosím Vás urobte. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania