Rozpadnutý chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. septembra 2012

Na Stachanovskej ulici č. 4 a 6 v Ružinove je rozpadnutý chodník už asi 5 rokov a nikto s ním žiaľ nič nerobí. Keďže som obyvateľom spomínanej ulice a stretávam sa denno denne s ľuďmi staršími ale aj mamičkami s kočíkmi, ktorí sa mi prihovárajú a sťažujú na dezolátny stav. A to nehovorím o odpratávaní snehu v zimnom období, ktoré je takmer nemožné a nakoľko napr. sneh ostáva v dierach asfaltu a nedá sa odstrániť inak ako posypovou soľou, čo ma stojí každú zimu nemalé peniaze. Pritom chodník stále nieje možné dať do stavu aby sa tam niekto nepošmykol alebo si nevyvrtol kotník atď. Uvažovali sme so susedom, že to dáme opraviť na vlastné náklady ale žiaľ je to dosť finančne náročné. S priloženými fotkami Vám chcem poukázať ešte na jeden problém a to na drevený stĺp ktorý je nalomený cca minimálne 10 rokov. Už je len otázka času kedy nalomený stĺp spadne a ohrozí ľudí či meter od stĺpu stojaci plot nehnuteľnosti. Preto Vás týmto žiadam o pomoc a odstránenie problémov ktoré sú zdraviu a životu nebezpečné. Verím že ani tento problém Vám nebude ľahostajný a nájdete riešenie. Ďakujem

05. september 2012

martin

Čo sa týka hraničnej ulice tak chodník a cesta sú rozpadnuté už niekolko rokov po celej ulici od 1 až po 77.
19. september 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Oznamujeme Vám, že mestská časť v súčasnej dobe realizuje opravu výtlkov. Po vyspravení výtlkov na komunikáciach zabezpečíme opravu uvedeného chodníka. Predpokladaný termín do 30. novembra 2012, podľa povetrenostných podmienok. Čo sa týka nalomeného stlpu, preverujeme prevádzkovateľa, nasledne požiadame vlastníka o odstránenie havarijného stavu.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
23. november 2012

Anonymný užívateľ

Chodník je od 22.11.2012 opravený novým asfaltom a nie len v úseku ako je na fotkách ale pokračovali ďalej po Stachanovskej ulici. Ďakujem za vyhovenie v mojej požiadavke ešte k tomu aj v skoršom termíne ako Ste predpokladali :))))

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania