Hranicna ulica

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 06. augusta 2014

Dobry den,

chcel by som sa spytat, kedy bude obnovena cesta na Hranicnej ulici? Cesta nieje v dobrom stave uz dlhe obdobie, obnovujete rozne ine cesty, preco Ste neobnovili aj tuto komunikaciu?
Dakujem.
Peter

07. august 2014

starosta

Neotravuj s chujovinami.
30. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podľa stanoviska správcu komunikácie opravu Hraničnej ul., napriek jej momentálnemu stavu z dôvodu plánovanej výstavby a stavebných úprav na Hraničnej ul., nemáme pre najbližšie obdobie v pláne. Pre bezpečnosť cestnej premávky zabezpečujeme v uvedenom úseku do doby realizácie stavebných prác len opravu výtlkov netechnologickým spôsobom.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
17. september 2017

Peter Kadnár

Dobry den,

V prisveku https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/9161/katastrofalna-cesta-hranicna ste spominali, ze cestu mal opravovat Bergamon - projekt odkupila firma YIT. Cesta je v katastrofalnom stave uz dobrych par rokov a nikto sa nehlasi k jej oprave. Kedy planuju/planujete vykonat opravu cesty a v akom rozsahu? Je to pravne podchytene a naplanovane? Projekt uz zacali stavat, ale s cestou sa nic nedeje ... Cesta na Hranicnej je asi najhorsia cesta v Bratislave, kde pomoze len generalna oprava vozovky. Cesta ohrozuje majetok a zdravie kazdeho, kto po nej jazdi a jej havarijny stav by sa mal okamzite riesit resp. uz sa davno mal!
10. december 2017

Robert

Dobry den,je koniec roku 2017,a Hranicna ulica je nadalej v havarijnom stave,o chodnikoch radsej nehovoriac,ktore su pre mamicky s kocikmi hotovou katastrofou,JYT uz vo velkom stavia,ale jedine co pre byvajucich na hranicnej ulici urobil,ze si z vedlajsej ulice s oznacenim obytna zona,spravil priamo pred nasimi vchodmi do bytovky na Hranicnej ul. 20 vjazd do garazi a parkoviska svojho novopostaveneho objektu!
21. november 2018

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
Ulica dostala nový povrch vozovky.
Podnet je vyriešený.
Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania