Betónové zvyšky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jozef Novák 27. júla 2015

Vážený správca komunikácie, prosím o odstránenie betónových zvyškov (pätky dvoch stĺpov a betónového bloku) zo zeleného pásu v správe magistrátu. Znemožňujú kosenie trávnatého porastu mechanizmom, pôsobia neesteticky a sú nebezpečné v prípade dopravnej nehody. Váš dodávateľ disponuje autom s hydraulickou rukou, ktoré dokáže tento problém jednoducho odstrániť za minimálne náklady. Prosím o vyriešenie tohto problému, je to pri odbočke na vodné dielo z Balkánskej. Ďalšie torzo betónovej pätky dreveného stĺpu sa nachádza po pravej strane v smere jazdy do Petržalky pred umelým kopcom. Ďakujem za skvalitnenie prostredia a starostlivosť o náš majetok.

04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. V prípade, že to spadá do našej správy, alebo zvyšky betónu tam zanechal náš dodávateľ urobíme nápravu.

Oddelenie marketingu a komunikácie
04. august 2015

Jozef Novák

Áno komunikácia a priľahlá zeleň spadá do Vašej správy, žiaľ to by ste mali vedieť, aký majetok spravujete. Zaujímavé, že správcovi komunikácie to nevadí, rôzne zvyšky betónových pätiek a blokov, vyzerá to tak, že tu vlastne môže ktokoľvek vyložiť betónovú suťinu, alebo do zeme zakopať akékoľvek predmety a vy budete robiť mŕtveho chrobáka, lebo vy ste to tam nedali, ani váš dodávateľ, prosím pouvažujte nad zmenou zamestnania, toto vám žiaľ nejde, idete balkánskym smerom, nemáte záujem posunúť veci k lepšiemu! Rovnaký kus betónu trčí aj vedľa križovatky do čunova, nikomu to nevadí? pri každom kosení to je riziko pre mechanizmy a práca navyše a to nevravím o tom ako to tu vyzerá!
14. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za dlhšie neriešený podnet. Naši zamestnanci z Komunálneho podniku boli na mieste a zvyšky odpratali. Ďakujeme za nahlásenie a veríme, že v budúcnosti bude Vaša skúsenosť s Hlavným mestom lepšia a odpovede od nás rýchlejšie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania