Skareda znicena krizovatka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Cesta s velkou puklinou, ostrovcek so znicenym chodnikom a zvyskami obrubnikov, vyzera to fakt nechutne

18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Správca je informovaný o stave križovatky, je zaradená do harmonogramu opráv a akonáhle sa nájdu voľné finančné prostriedky uskutoční nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
17. september 2015

Viva Aqua

Táto križovatke je z projektantského hľadiska úplne domrvená.
Chýba prechod pre chodcov (v smere, ako ukazuje fotka). Veľa chodcov smerujúcich na zastávku teda prebehuje krížom cez križovatku (cez Gagarinovu) ... Skutočne úžasné riešenie.
Šírka chodníka pre chodcov, ktorí by mali ísť vľavo (podľa záberu fotky) je úzky tak, že sa tadiaľ nedá prejsť (asi to ani nespľňa normy).
O jamách, vyjazdených koľajoch a rozpadnutom obrubníku (ostrovčeka aj chodníku) už radšej nejdem vypisovať.
:-(
Katastrofálny stav, trvajúci už roky ...
26. február 2016

Veronika

Suhlasim, chodit tadial na detske ihrisko. Semafor v smere na zastavku na dolne hony je zle nastaveny. Clovek nestihne prejst, a auta co idu z prava sice maju blikacieho panacika orandzoveho, ale casto vytrubuju nezastavia ludom co vstupilo na prechod este ked mali zelenu!!! Rieste to prosim.
13. máj 2016

KubaLover

Mimochodom tato krizovatka je cela poddimenzovana vzhladom na dalsiu vystavbu na Gagarinovej ulici pri lidli....celu ju treba prebudovat a vseobecne mysliet aj na infrastrukturu nie len davat stavebne povolenia a ryzovat na pozemkoch!
09. december 2016

KubaLover

Mohol by prosim Vas magistrat zverejnit ten udajny harmonogram oprav? Lebo krizovatky ako tato, Gagarinova - Tomasikova, Ruzinovska - Tomasikova, vyzeraju stale priserne a mam pocit ze zmena je v nedohladne ked nevidim nejaky realny "poradovnik", kedy sa co planuje opravit.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania