Parkovaci les vol 2 Trencianska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Karol S. 06. augusta 2015

Dobry den.
Poprosim o zdruzenie pakovacich znaciek na jeden dopravny stlpik. Rovnako ako ste to urobili na opacnej strane ulice.

14. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Vyznačené parkovacie miesta si fyzické osoby osadili na vlastné náklady a takto boli aj odsúhlasené v operatívnej komisii pri oddelení dopravy na Magistráte hlavného mesta SR Bratislavy.
Na opačnej strane boli osadené tabule pre invalidov, ktorých osadenie a náklady s tým spojené zabezpečovala mestská časť.


kancelária starostu
14. august 2015

Karol S.

Dobry den

takze MU Ruzinov schvalil taketo umiestenie v rozpore s vlastnymi zasadami a nasledne odmietne napravit tento stav. Zasady neplatia iba pre miesta, ktore zabezpecuje MU ale snad pre vsetky pripady.

(zdroj: http://www.ruzinov.sk/data/MediaLibrary/0/1561/zasady-vyhradeneho-parkovania.pdf)

OPS, prosim tento podnet oznacit ako nerieseny, nakolko MU ignoruje skutocny stav a nemieni sa riadit vlastnymi zasadami.
14. august 2015

Anonymný užívateľ

Karol, podľa tejto fotografie je jasné, že RÉSERVÉ pre BA - 863 LT bolo osadené neskôr.
To mali ten stĺpik, umiestnený za týmto novým, odrezať a "aktualizovať"?
17. august 2015

Karol S.

Ahoj Ivan

ano mali. Ci uz novy stlpik, alebo premiestnit povodny a pridat novu dodatkovu tabulu. Tak, ci tak si to hradia prenajimatelia (Co je lacnejsie, dve znacky na dvoch stlpikoch alebo jedna s 'aktualizaciou'?). Samotny MU ma vo vlastnych zasadach pre udelovanie parkovacich miest uvedene, ze znacky sa zlucuju az pre 4 parkovacie miesta. A MU schvaluje pridelenie a plan realizacie pre kazde jedno parkovacie miesto.

Podla momentalneho stavu, ak by vyhradili 10 miest za sebou, tak by pred kazdym jednym miestom bol stlpik a dopravna znacka?
17. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovacie miesta na Trenčianskej ulici pre fyzické osoby boli prideľované postupne, prvé bolo povolené miesto v strede, následne bolo pridelené druhé parkovacie miesto, ktoré je umiestnené na jestvujúcom stĺpiku . Majitelia si osadili parkovacie miesta na vlastné náklady. V pripade tretieho parkovacieho miesta bolo nutné umiestniť samostatnú tabuľu, nakoľko miesto bolo ako prvé v poradí. Každé parkovacie miesto sa schvaľuje v operatívnej komisii pri oddelení dopravy na Magistráte hlavného mesta a vyznačenie tretieho parkovacieho miesta bolo takýmto spôsobom aj odsúhlasené.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania