Chýbajúci odboč.pruh križovatka Pri Mlyne-Senecka cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin Bak 05. augusta 2015

Dobrý deň
V križovatke Pri Mlyne/Senecká cesta by bolo dobré dobudovať pravý odbočovací pruh na ul. Pri Mlyne v smere od ČS Jurki tak, aby vozidlá odbočujúce doľava na Ivanku pri Dunaji neblokovali odbočovanie vozidiel doprava smerom na centrum.
Príprava je spravená, keďže stĺp verejného osvetlenia najbližšie ku križovatke je umiestnený tak, že umožňuje vybudovanie odbočovacieho pruhu.
Dnes je situácia taká že ak na odbočenie doľava na Ivanku pri Dunaji stoja na červenú 3+ autá, všetky autá ktoré chcú odbočiť doprava smer mesto musia čakať.
S pozdravom

06. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Váš podnet sme postúpili na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Aj keď sa budeme snažiť Váš podnet vybaviť čo najskôr, chceme poprosiť o trpezlivosť a ohľaduplnosť vzhľadom k tomu, že každý referát úradu rieši nemalé množstvo už došlých úloh.
Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom


Mária Horváthová
Sekretariát starostu
06. august 2015

Martin Bak

Podnet som síce adresoval Magistrátu hl.m. keďže komunikácia je v správe magistrátu, ale ak to vie vyriešiť alebo urýchliť MČ, poteší to všetkých vodičov.
18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme listom odstúpili na Magistrát hl. m. SR Bratislavy – Oddelenie dopravného inžinierstva na ďalšie riešenie so žiadosťou o spätnú informáciu, ako bol podnet doriešený.
Pekný deň



Ing. Janka Mešťaníková
Referát cestného hospodárstva
MČ Bratislava - Vajnory
19. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. Keďže ide o investičný projekt, vzhľadom na nedostatok finančných prostriedkov mesto neuvažuje o rozšírení komunikácie.

Oddelenie komunikácie a marketingu
23. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

K uvedenému podnetu sme odpovedali aj listom na Mestskú časť, že samostatný pruh pre pravé odbočenie by pomohol pri zvýšení priepustnosti uvedenej križovatky, avšak rozhodnutie o projektovej príprave a finančnom krytí tak projektu ako aj jeho realizácie nie je v kompetencii oddelenia dopravného inžinierstva magistrátu. Je potrebné zahrnúť túto investičnú akciu do zoznamu pre ďalšie rozpočtové obdobie, o čo požiadame referát technických činností a špeciálneho stavebného úradu oddelenia koordinácie dopravných systémov magistrátu. Rozhodnutie o realizácii jednotlivých investičných akcií mesta je v kompetencii Mestského zastupiteľstva.


Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania