Svetelná signalizácia na preťaženej križovatke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. septembra 2012

Frekventovaná križovatka Vrakunská (Podunajské Biskupice) - Podunajská - Komárovská je bratislavským unikátom a obrazom neschopných zamestnancov miestnych úradov. Už roky je problém prejsť v špičke z Komárovskej na Vrakunskú smer mesto a trvá to často aj desiatky minút. Prejazd cez križovatku z Podunajskej na Komárovskú a naopak je skoro nemožný a veľmi obtiažný aj mimo špičku, nakoľko signalizácia na okolných križovatkách je nastavená tak, že je tu neustály prúd áut z jednej, alebo druhej strany. Evidentne ani toto nie je schopný nikto z dopr. inšpektorátu vyrieiť a zosynchronizovať. Občasné ranné mávanie príslušníkmi PZ nerieši túto abnormálnu situáciu. Je vyhlásená súťaž na úpravu križovatky za skoro 500.000EUR !!! http://www.appril.com/Stavby/SK/BA/CSS-Krizovatka-Vrakunska-ul----Komarovska-ul-,-Bra.aspx, http://www.edata.sk/obstaravanie/15198, http://www.verejne-obstaravanie.sk/css-krizovatka-vrakunska-ul-komarovska-ul-podunajska-ul-v-mc-bratislava-podunajske-biskupice-generalny-investor-bratislavy-gib-archivid-4131.html, čo 500000... http://www.edata.sk/obstaravanie/13610 - 1200000 !!!! najprv treba najsť niekoho kto dokaze povyplacat provizie pre vsetkych kto v tom ma prsty !

19. september 2012

D

Skoda len, ze fotka je z Kazanskej ulice, trosku to treba aj premysliet pred pisanim
20. september 2012

jozo

sorry, inu som nenasiel, ale uz mam aktualnu
22. február 2013

e1

Keď už, tak táto fotka je z Uzbeckej a vidieť na nej aj Kazanskú. :-)
03. december 2013

danovypoplatnik

Cez uvedenu krizovatku cestujeme uz 4 roky, kazdy den. Za ten cas tu bolo velke mnozstvo dopravnych nehod. Krizovatka musela byt kopec krat riadena policajtami. Investicia do svetelnej signalizacie by sa urcite vratila naspat. Kedy sa vazeni mestski poslanci zobudite? Komu mame napisat, aby sa situacia nieze zacala riesit (oblubena alibisticka fraza politikov), ale aby sa vyriesila? Markize? Jojke? Kotlebovi?
24. február 2016

biskupican

Bolo by lepsie nam sem dat kruhac(byvam v bytovke hned pri krizovatke) a jedneho cloveka ktory by mohol kazdemu kto tu rano zatrubi pod oknami(asi si mysli ze bude rychlejsi) slahnut kamen rovno do celneho okna!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania