Trnavské mýto

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 25. septembra 2012

Na Trnavskom mýte opravili nedávno časť chodníka pred Tržnicou, smerom k podschodu však ostali na chodníku jamy, popraskaný a chýbajúci asfalt. Okrem toho sa začína rozpadávať aj obloženie rekonštruovaných prístreškov na zastávkach električiek, bolo by to dobré reklamovať.

01. október 2012

Peter

Chcel by som doplniť foto z Trnavského mýta, kde je jeden z najškaredších funkčných (teda napĺňaných a najmä výprázdňovaných) smetných košov v Bratislave. Zdeformovaný, zhorený, skorodovaný, ovracaný a inak poznačený... prosto, ako Bratislava.
02. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Dopravný podnik Bratislava, ktorý spravuje uvedenú lokalitu sa už kontaktoval so zhotoviteľom stravby a v stredu (03.10.2012) s nim zástupcovia DPB a firmy posúdia reklamáciu stavu.

V rámci rekonštrukcie „ET Krížna, v úseku Legionárska – Trnavské mýto“ bol kamenný obklad zastávkových prístreškov očistený a len tie časti obkladu, ktoré boli poškodené sa vymenili.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
02. október 2012

R

Pan Papajcik ma nejaky druh postihnutia, ze vzdy odpoveda len na cast podnetu a nikdy nie na cely? Mam silny dojem, ze odpovedal len na problem s poskodenou zastavkou, nie s asfaltom, ktory je poskodeny na vacsine fotiek. Ten si dovolim povedat, ze nie je v sprave DPB a o nom nie je ani zmienky. Takze pan Papajcik, nehnevajte nas a naucte sa citat s porozumenim. Dakujeme.
02. október 2012

Peter Oravec

Pán Papajčík,
prosím aj o odpoveď na jamy a poškodený, resp. chýbajúci asfalt a na stav smetných nádob.
Ďakujem.
05. október 2012

Peter

Dobrý deň, pán Papajčík, tak na čo ste prišli pri posúdení reklamácie stavu so zhotoviteľom?
22. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení stavu chodníka pred vstupom do podchodu na Tranvskom mýte zo strany od tržnice Vám oznamujeme, že chodník je v našej správe a jeho technický stav si vyžaduje opravu, ktorá bude zrealizovaná v priebehu novembra 2012.
S pozdravom

Janka Pauličková, oddelenie cestného hospodárstva, Magistrát hl. m. SR BA
22. október 2012

Peter

Pani Pauličková, ďakujem za reakciu a dúfam, že sa to v novembri naozaj podarí opraviť. Prosím, nezabudnite aj na povážlivo nahnutý stĺp hodín a na vyššie odfotený smetný kôš. Ďakujem.
23. december 2012

Peter

Pani Pauličková, je koniec decembra, a Váš sľub, že oprava bude vykonaná v novembri 2012, ostal nesplnený. Môžete sa k tomu vyjadriť? Išlo o ďalšiu milosrdnú lož?
09. apríl 2013

Peter Oravec

Pani Pauličková,
je apríl 2013 a žiadna oprava chodníka pred vstupom do podchodu zo strany tržnice sa nekonala. Konštatujem, že Vaša odpoveď z 22.10.2012 je zavádzanie a lož.
10. december 2013

Peter Oravec

Ten chodník bol už dávnejšie opravený, odporúčam označiť ako vyriešené. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania