Skládka odpadu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Miroslav 19. septembra 2015

Dobrý deň,na Kašmírskej 15 je neustále neporiadok pri kontajneroch,rozfukuje to po uliciach a do záhrad rodinných domov.Pošlite niekoho,kto to bude pravidelne upratovať

24. september 2015

Miroslav

Už je to odvezené okrem rozfúkaného odpadu-keď pôjdu okolo utečenci z tretieho sveta,ako ho poznáme,uvidiac bordel bielej verbeže,zakričia-aj my sme tu doma!A bez kvót.
12. október 2015

Miroslav

Jesenné predupratovanie

Biela verbež na Trnávke si poplietla miesto a dátum jesenného upratovania.Namiesto Banšelovej 10.10.si dali predpremiéru na Kašmírskej 15 a to 09.10.Postupujte,prosím,rovnako ako pred 3 týždňami-rutina sa do konca roka ešte 2-3 krát zíde.
05. apríl 2016

Miroslav

Neporiadok na ulici

Pretrvávajúci neporiadok tejto správcovskej spoločnosti pri kontajneroch/už 2 x riešený cez portál/,ktorý sa rozfukuje po celej ulici a do záhrad rodinných domov.Je načase túto spoločnosť sankcionovať,bez pokút na to kašlú a donútiť ju upratovať nie len pri kontajneroch,ale celú bordelom zafúkanú ulicu.Konateľka je veľmi premúdrelá,že oni upratujú,nie je to pravda,že stojisko je drahé atd.
20. apríl 2016

Miroslav

Nuž tak nech Pekár zloží mandát...načo tam je.
27. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za podnet. Dňa 25.4.2016 sme telefonovali so správcom bytového domu Kašmírska 9-15. Prisľúbil okamžite upratanie kontajnerového stojiska. Okrem toho bude správca písomne upozornený na dodržiavanie čistoty a poriadku na verejnom priestranstve.

S pozdravom



kancelária starostu
03. júl 2016

Julia

Skládka odpadu v okolí kontajnerového stojiska Kašmírska

V mene obyvateľov ulíc Kašmírska a Kamenárska žiadam o riešenie problému skládok v okolí kontajnerového stojiska na križovatke Kašmírska-Kamenárska. Ide o trvalý a neriešený dlhodobý stav - skládku vypracú a následne o 2 dni je tam ďalšia. Smeti sú rozfúkané po ulici a v okolitých záhradách rodinných domov, okrem zlého estetického hľadiska to ani z hygienického nie je predsa prípustné. Správca bytového domu by s tým mal konečne niečo robiť a dať buď postaviť uzamykateľné stojisko alebo dennodenne smeti odpratávať.
Nakoľko tento problém bol v minulosti, (viď napríklad tu: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/21362/skladka-odpadu ), očakávali by sme ráznejšie riešenia a prístup zo strany Miestneho úradu.
Ďakujeme.
15. júl 2016

Miroslav

Som rád,že sa ozvali ďalší občania,ale s týmto zložením MU Ružinov sa nič nevyrieši.Tu na Luníku na to kašlú,robia si svoje v centrálnej časti,kde aj žijú a trávia čas.
04. august 2016

Miroslav

Čierna skládka

Miestny podnikateľ pod kuratelou starostu Ružinova prevádzkuje čiernu skládku,pri znižovaní nákladov na odvoz využíva rozfukovanie po okolí,prípadne odobratie použiteľných vecí bezdomovcami alebo železných predmetov do zberu.Preto ani v minulosti z MU Ružinov nebola žiadna odpoveď.Prosím Vás,skúste to riešiť s pomocou Únie miest a obcí,aby starostovi dohovorili,nech toho zanechá,alebo s kanceláriou prezidenta SR.Ďakujem
20. august 2020

NaTrnavke

si tam postavte uzatvorene kontajnerove stojisko, to zvykne pomoct

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania