Súkromné parkovisko "veteránov"

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. októbra 2012

Nejaký "zberateľ" vozidiel Renault si odparkoval tieto tri vozidlá na pravej strane - na konci ulice M. Marečka. Vozidlá majú české EČV a nemajú platné TK a EK. Pretože zaberajú toľko chýbajúce parkovacie miesta na tejto ulici, žiadame pracovníkov Miestneho úradu, aby zabezpečili odstránenie týchto vozidiel.

06. október 2012

Peter Goga

V teto mestskej casti je uplna parkovacia anarchia. V sektore ulic J. Ponicana - I. Bukovcana - M. Marecka sa veselo parkuje na vrcholoch krizovatiek, v zakrutach, chodnikoch, ... O vyhlade na krizovatkach, bezpecnosti a plynulosti premavky nemoze byt ani reci! Pani z MU sa asi boja o svoje stolicky pri dalsich komunalnych volbach?! Kedy tu bude konecne poriadok?
05. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet bol odstúpený mestskej polícii, ktorá je kompetentná daný problém riešiť.

V zmysle VZN (všeobecne záväzné nariadenie) č.8/2009 MČ BA-DNV, o miestnych daniach a a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobný stavebný odpad na území MČ BA-DNV, môže auto stáť na tom istom parkovacom mieste max. 2 mesiace. Po tomto termíne je spoplatňované v zmysle vyššie uvedeného VZN č. 8/2009 čl. 3 bod 6 písm. j.

Mestská polícia podľa Vášho podnetu zadokumentuje uvedené vozidlá a po 2 mesiacoch, ak budú stáť bez pohnutia na tom istom mieste, budú spoplatnené sadzbou 1,-€/m2/deň = 15m2.

S pozdravom

Tittelová Dagmar
Odd. výstavby, dopravy a životného prostredia
05. november 2012

Rudolf J.

Takze, ked si sem niekto prinesie z Ciech tri auta a bude s nimi raz za dva mesiace "sachovat", tak je to v poriadku?
Uplne mu staci, ked Renault Lagunu presunie na miesto Renaultu Espace a naopak.
Absurdne! A pritom mi tu nemame kde parkovat!
10. november 2012

Peter Goga

pan Rudolf J. ma pravdu takymto sposobom by mohol teda mat zabrate cele parkovisko od terna az po dalsiu krizovatku smerom nahor a obcasne tie vraky "preparkovavat". tato odpoved samospravy nieje postacujuca auta nesplnaju normy, nemaju TK ani EK je to nebezpecny odpad treba to odtiahnut zmluvnou firmou a zosrotovat a vymahat od majitela tychto veteranov poplatky za tieto ukony
11. november 2012

tool

treba vymontovať ventilky a zahodiť čo najďalej
06. január 2013

e1

Je 6. január 2013. Vec bola nahlásená 1. októbra 2012., pani Tittelová reagovala 5. novembra 2012. Počítam že by v danej veci mohlo niečo dať. Čakáme na aktualizáciu riešenia.
19. január 2013

Peter Goga

a obavam sa ze aktualizacia riesenia nenastane nasiel som tu neriesene podnety este z roku 2010 mozno aj 2009 aby sa za takto dlhu dobu nic neudialo a problem nebol napraveny JE TO NA SMIECH A ZODPOVEDNY SA MOZU HANBIT !!!! prikladom je jedna z najfrekventovanejsich krizovatiek v dobravke na alexyho podnet je tam 2 roky a jedina odpoved od kompetentnych bola ze na tieto upravy neboly pre ten dany rok vyhradene prostriedky a keby sa tam dal podnet teraz tak aka by bola dalsia vyhovorka? "nemaju dostatok pracovnikov" alebo ze "nemozu obmedzit takto frekventovanu krizovatku"?
16. február 2013

rasťo

www.devinskainak.sk

vyriešime to
22. december 2016

Edita Višvaderova

Vyriesene auta tam uz davno niesu zdroj kde som to zistila? Google maps
03. november 2018

Obyvatelka DNV

uz su prec
03. november 2018

Obyvatelka DNV

aktualna foto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania