Starostlivosť o Nám.Hraničiarov–naozaj to nikoho netrápi? Časť 1

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jaroslav 02. októbra 2015

Ubehlo už niekoľko mesiacov od prevzatia zrekonštruovaného Nám.Hraničiarov do správy mestskej časti. Nikto na úrade nevidí to o čo sa potkýname a čo my všetci vidíme každý deň?
1. Oceľová konštrukcia tu stojí už od začiatku rekonštrukcie od novembra 2014 – kto ju kedy odstráni?
2. Pre zmenu drevená konštrukcia s pohodeným plagátom o rekonštrukcii – veľmi škaredá zlátanina mimochodom – kto ju kedy odstráni?
3. Trčiaca oceľova pásovina z trávnika – oteckovia ju opakovane sklápajú a označujú(červený igelit na fotke), aby si deti na nej nerozbili hlavu, prípadne sa nepotkli. Tím čo kosia trávu nevadí? - kto to kedy odstráni?

07. október 2015

Peter

není čas na takéto ,,hluposti,, na tom už žiadne provízie ,,vedúci,, nezíska a voľby sú ďaleko, čiže klasika... okrem iného chýba dosev trávnika na miestach kde stála voda z nedmerného zavlažovania a tam vyhnila.... o vyrastajucej burine medzi ozdobnými kríkmi a trávami ani nehovoriac...
14. október 2015

Odpoveď samosprávy

Železnú konštrukciu, ktorá slúžila ako informačná tabuľa počas stavby resp. rekonštrukcie parku na Námestí hraničiarov, dáme odstrániť. Ostatné dočasné informačné tabule vymeníme za trvalé tabuľky. Výmeny by mali byť zrealizované do konca mesiaca október.

mestská časť BA-Petržalka
22. október 2015

Jaroslav

táto časť bola vyriešená včera. podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania