Na zamyslenie sa pre kompetentných

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

tento podnet píšem opätovne a nielen ja aj iní občaniam ale riešenia sme sa doteraz nedočkali. Je možné, aby mestská časť Petržalka, resp. Magistrát Hl. mesta SR vybudovali chodník pozdĺž cesty ul. Iljušinova v dĺžke cca 17 m a šírke 1,5 m. Nedávno páni majstri opravili parkovisko na Holičskej rýchlo a kvalitne, ktoré bolo náročnejšie a trvalo im to 4 dni!!! Ľudia tadiaľ chodia do kostola,rodičia pre svoje deti do škôlky po blate, ktoré by tam nevznikalo, ak by samospráva vybudovala tento kúsok chodníka. Hádam sa raz dočkáme.

17. november 2015

somár rámos

ZaMYSLENIE sa zamieta. Riešenie zaMYSLENÍM príslušného orgánu, z dôvodu bolestivosti pri výkone myslenia je neuskutočniteľné.
19. november 2015

Peter

"Pozemok nepatri developerovi, patri hl.mestu, takže iniciovať či už dobudovanie chodníka tak, ako si ho vyšliapali obyvatelia alebo upraviť trávnatú plochu tak, aby bola celistvá, by malo halvné mesto." (Mestská časť Bratislava-Petržalka)
zdroj: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8978/nedokonceny-chodnik-pri-skyboxe
24. november 2015

Odpoveď samosprávy

Pri výstavbe pozemných komunikácii k stavbe: „Polyfunkčný objekt – Pajštúnska ul., Bratislava“, objekt: SO 201 Obslužná komunikácia bolo dodržané územné rozhodnutie a novovybudované chodníky pre peších boli prepojené na existujúce chodníky. Zo stavebného konania ani kolaudačného konania nevyplynula žiadna požiadavka vybudovať iné, nové prepojenie, preto chodníky boli skolaudované tak, ako boli umiestnené.
Pozemky nepatria mestskej časti, ale na základe podnetu preveríme možnosť vybudovania chodníka.


mestská časť BA-Petržalka
23. január 2016

Lucia

Mestska cast petrzalka by mohla v takomto pripade oslovit hl.mesto, aby iniociovali dobudovanie chodnika. Toto su vzdy take alibisticke odpovede, vyhovaranie sa jeden na druheho. Ved maju zastupovat nase zaujmy a nie ze sa zbavia zodpovednosti a obcanovi odkazu, ze to ma riesit mesto. Pripadne sa mohli spojit s kostolom, ved tam nechodia cez to blato len obyvatelia okolitych ulic, rodicia s detmi do skolky ci skoly, ale aj veriaci do kostola, ked vystupia z autobusu na tupovovej. V okoli tupolevovej, markovej, iljusinovej, pajstunskej je to vseobecne s tymi prepojeniami na dalsie chodniky zaujimave. Mali by sa tade kompetentni prejst niekedy peso, aby sa presvedcili na vlastne oci, ako zrazu chodnik skonci a musia kus cesty prejst napr.po ceste (napr.na pajstunskej je takyto problem aj z druhej strany skyboxu).
12. júl 2016

Peter

chceme sa len pripomenúť akým smerom sa uberá riešenie vybudovania tohto chodníka?
23. júl 2016

michal

ide o parcelu 3141/5 vlastnikom je Hlavne mesto SR Bratislava. Investicny naklad na takyto chodnik je do cca 1500Eur. Tak snad hl.mesto dokaze najst tych par eur na vybudovanie tohto kusku chodnika, ktory tu naozaj chyba vid. foto v predchadzajucich prispevkoch.
24. apríl 2017

Peter

dokedy treba ešte čakať? situácia sa nemení, ani vďaka prísľubu. Ide to len vo volebnom roku, či?
03. jún 2017

Peter

naozaj by sa už mohli tí, ktorí sú kompetentní rozhýbať a pre občanov aj konať, to fakt je taký problém za cca 4 roky vybudovať kúsok chodníka? Čaká sa na tretí sektor typu zelená hliadka a pod.?
13. september 2017

Peter

nie je možné dnes sa na tom začalo konečne pracovať
15. september 2017

Peter

naberá to reálne rozmery
15. september 2017

Lucia

super, aj ked neverim vlastnym ociam, lepsie neskoro ako nikdy :) hned to lepsie vypada a aj bude plnit svoj ucel.
18. september 2017

Peter

o chvíľku to bude ok :)
22. september 2017

Peter

stalo sa skutočnosťou, máme konečne vybudovaný ten kúsok chodníka, vďaka všetkým kompetentným, ktorí to prispeli a dali dokopy.
22. september 2017

Lucia

snad to neni len kvoli tej krestanskej akcii, co tu bude buduci tyzden :) ak ano, tak potom aj za to "pan boh zaplat" :D
22. september 2017

Peter

Ak áno, škoda že nebola skôr :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania