Nedokončený chodník pri Skyboxe

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

tento chodník pôsobí ako keby niekto ani nerozmýšľal ...pravdepodobne developer nebol zaviazaný napojiť ho na existujúci chodník a mestská časť to neriešila. Výsledok je, že ľudia chodia cca 12m po blate a pripomína to skôr kocúrkovo, poprosil by som o dobudovanie tohto chýbajúceho chodníka za všetkých Petržalčanov, ktorí týmto úsekom prechadzaju, ďakujem.

24. apríl 2014

Juliette

O tomto "chodniku" som pisala pred 2 rokmi, v druhej casti podnetu...

http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/2027/chodnik-pri-skyboxoch
24. apríl 2014

petrzalsky gafor

ale ved developer ten chodnika napojil na existujuci chodnik... mieste vyslapanej travy chodnik nikdy nebol. Druha vec, je ze ludia tak chodia hadam uz aj 30 rokov...
24. apríl 2014

Peter

Je mi jasné, že developer sám nič navyše neurobí sám od seba, ale ani ten Skybox tam predtým 30 rokov nebol a pretože dúfam, že tam bude, by bolo vhodné ten chýbajúci kúsok chodníka dorobiť, len hádam to nebude trvať tých spomínaných 30 rokov. Pekný deň prajem .
25. apríl 2014

Peter

ten isty skybox na druhej, strane. Preco neporozmyslat a nenapojit chodnik rovno, uz vidim ludi co budu vyuzivat ten chodnik, aj tak si to skratia popri ceste cez travnik, ked budu chciet ist rovno.

https://www.google.com/maps/@48.111275,17.105114,3a,75y,330.89h,77.83t/data=!3m4!1e1!3m2!1sci5h8BXduP50CTdmOaSIQA!2e0
25. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obslužná komunikácia s parkoviskami a pešími chodníkmi pre Polyfunkčný objekt – Pajštúnska ul., Bratislava bola vybudovaná a skolaudovaná v zmysle platného územného rozhodnutia z roku 2008 a stavebného povolenia z roku 2009.
Nový chodník, ktorý stavebník Realcorp Development, s r.o., Bojnická 18, 831 04 Bratislava vybudoval na Tupolevovej ul., je pripojený na existujúci chodník. Je pravda, že to nie je najkratšia trasa zo strany Tupolevovej ul. , ale naväzuje zároveň aj na nový chodník za polyfunkčnou budovou. Popisovaný „nedokončený chodník“ bol vyšliapaný obyvateľmi. Developer nemal v podmienkach územného ani stavebného povolenia zrealizovať takto „vyšliapaný“ chodník“.
Pozemok nepatri developerovi, patri hl.mestu, takže iniciovať či už dobudovanie chodníka tak, ako si ho vyšliapali obyvatelia alebo upraviť trávnatú plochu tak, aby bola celistvá, by malo halvné mesto.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
25. apríl 2014

Peter

Mne ako občanovi Petržalky je jedno či to zabezpečí miestna časť alebo hlavné mesto Bratislava. Sedliacky rozum používať hádam nezabudli aj tam aj vy. Tváriť sa, že je to v súlade so všetkým, čím bol developer zaviazaný je ok na papieri. Jednoduchá otázka je , čo sa s tým dá robiť, vysvetlite dieťaťu prečo má ísť do pravého uhlu, ked sa dá ísť rovno? Chceme riešenie nie prázdne frázy.
09. október 2017

Peter

tak aj tento chodník je hotový aj upravené okolie po vybudovaní
04. január 2018

Michal T

Tak na konci roku 2017 sme sa konecne dockali a po niekolkych rokoch bol tento chodnik dobudovany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania