Nesprávne nastavená klimatizácia v trolejbusoch

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Miriam 27. novembra 2015

Pridávam podnet pre Dopravný podnik ohladom zle nastavenej klimatizacie v trolejbusoch 201 a 202. Cely tento tyzden som jazdila tymito spojmi vo vecernych a rannych hodinach a vo vacsine z nich bola zle nastavena klimatizácie. Vzduch ktory vychadzal bol nastaveny na velmi silny co sme pocitovali aj ked sme sedeli v ciapkach aj rukaviciach. Bol velmi studeny este studensi ako vonku. Klima bola nastavena ako v lete. Dvere vodic casto neotvaral nakolko sme tristvrte hodiny stali v zapchach. Urcite ten kto sa odviezol 2 zastavky to az za taky problem nepocituje ako ked sa veziet od MIleticovej po Cilizsku. Prosim o nastavenie spravneho fungovania i pocas zimnych mesiacov.

27. november 2015

jajbolina

Ono že už prichádza zima v DPB ešte nestihli postihnúť, šéfovci sa totiž vyvážajú autíčkami a v tých si prikúria. Mali by už konečne vydať príkaz na kúrenie, minule som mrzla v 28čke.
27. november 2015

David

Zdravím Miriam, môj identický podnet https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/22654/zvysene-cestovne-komfort-ziaden
odpoveď?

ŽIADNA.
01. december 2015

pop

Strašne hii strašne strasne
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za oneskorenú reakciu. Vodiči sú preškolení na správne používanie klimatizácie. V prípade diskomfortu odporúčame zájsť za vodičom, prípadne nás kontaktovať na tel. 02/59505950. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania