Materská škôlka Česká ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Robert 01. decembra 2015

Išiel som minule okolo škôlky na Českej ulici a bola tam iba jedna hojdačka, ostatne deti smutne pozerali na 1 hojdajúce sa dieťa. Sú v oprave,alebo prečo nie sú osadené všetky 4 hojdačky.

01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
04. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia pani riaditeľky Mgr. Ivety Kopáskovej v areáli MŠ Osadná 5 sa nachádza kovová konštrukcia so 4 hojdačkami. V súčasnosti sú tri kusy hojdačiek už nefunkčné. Hojdačky majú najmenej 30 rokov, boli už viackrát opravované. Z hľadiska bezpečnosti detí oprava starých prvkov nie je vhodná. Tento typ hojdačiek sa už nevyrába k danému typu konštrukcie. Z uvedeného dôvodu sa používa teraz iba jedna hojdačka. Ďalšie vybavenie dvora je v pláne v blízkej budúcnosti. V súčasnosti však finančné prostriedky, ktorými materská škola disponuje, nepostačujú na realizáciu obnovy hracích prvkov pre deti na dvore.

Jana Plevová
07. december 2015

Mária

požiadajte o finančnú pomoc miestny úrad, formulár na príspevky nájdete na ich stránke. Ak sa húpačky už nevyrábajú myslím, že MČ BA NM má pár šikovných bezdomovcov, ktorí spolupracujú so: ŽIVOT ĽUDÍ BEZ DOMOVA - Domov sv. Jána z Boha, n.o., možno by pre Vás niečo vedeli vyrobiť
15. december 2015

Peter

Su tam nove stromceky a kriky, bez ktorych by deti vydrzali, hojdacky su podla mna podstatnejsie. Preco niekto nezacne rozmyslat pred tym nez nieco zacne robit??? To fakt v samosprave musi byt kazdy manager na smiech?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania