Tri dlhodobo odstavené autá

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 24. októbra 2012

Jedná sa o dve dlhodobo odstavené autá:
Prvé: Modrý Fiat Punto - BA226MN je na parkovisku pri chodníku na Ševčenkovej 4. Niekoľko mesiacov, gumy prázdne, STK a EK neplatné.
Druhé: Citroen červený BA354BV stojí pred reštauráciou u daňováka pri daňovom úrade na ševčenkovej 32, je neprehľiadnuteľné. STK a EK nemá a stojí tam viac ako rok.
Tretie: neprikladám foto, ale je to asi smart, a stojí pri koľajniciach, pred ŽST Petržalka ako sa schádza z Nového mostu, vyznačil som to na mape, v predu EČV nemá, vzadu asi tiež nie, je oblepený nejakou reklamou je čierny so zelenými nápismi, tiež neprehliadnuteľný.

Ďakujem za riešenia a info.

05. november 2012

Michal

Ten smart som si vsimol aj ja, podla farby patri firme hurican.sk, aj som im pisal mail, ale bez odozvy. Ocividne im to auto nechyba...
05. november 2012

Anonymný užívateľ

Ano, je to ich auto, no je to bordel, nema tam co stat. To cervene spred danoveho uz je prec, tie dalsie dve este stoja a este som si vsimol u nas jedno.
06. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pracovníci oddelenia ŽP vykonali dňa 30.10.2012 kontrolu uvedených vozidiel a zadokumentovali ich. Dve vozidlá umiestené na Ševčenkovej ulici majú evidenčné čísla. Požiadame dopravný inšpektorát PZ o zistenie majiteľov, ktorých následne upozorníme na odstavené vozidlá. V prípade, že vozidlá neodstránia, požiadame Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Bratislave o ich vyradenie a následne o vyradenie z evidencie PZ. Až potom môžeme dať vozidlá odstrániť. Tretie vozidlo nemá evidenčné čísla a preto na predné sklo umiestnime výzvu pre majiteľa, aby si vozidlo odstránil. V prípade, že vozidlo nebude odstránené, požiadame zmluvnú spoločnosť o jeho odstránenie.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
12. november 2012

Peter

Ten Smart by som riešil ako nelegálnu reklamu. Hurican.sk si kúpil nové autá, tak dožívajúce Smarty zrejme posunul na reklamné účely.
edit: Pisal som im a potvrdili ze auto im nechyba a sluzi na reklamne ucely. Takže tak.
25. február 2019

Martin Uváček

Modré Punto zo Ševčenkovej, červený Citroën spred daňováka a aj autá zo zákruty na Panónskej boli odstránené. Vyriešené. Treba aktualizovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania