Neodpratané lístie Kudlakova, Hanulova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Martin Fūzek 14. decembra 2015

Prosime o odpratanie listia z pozemkov v okoli Kudlakovej 1,3,5 a Hanulovej 2 ako aj odstranenie naletovych drevin medzi Kudlakovou 1 a 3, vratane vycistenia chodniku od blata a strku medzi tymito blokmi, ktory je z dovodu neriesenia uz hlaseneho podnetu prermanentne - roky znecisteny. Listie uz zacina hnit, co je nehygienicke a zdraviu skodlive! Dakujeme

23. december 2015

Odpoveď samosprávy

Jesenné hrabanie a odstraňovanie lístia je vykonávané postupne podľa harmonogramu v celej Dúbravke. V časti Hanulova a Kudlákova boli práce dokončené v 52. týždni, včítane vyčistenia chodníkov od lístia a nečistôt. Požadované vyčistenie parkoviska od náletov pri dome Kudlákova 3 bude realizované v januári 2016.

Ing. Zuzana Knetigová, PhD.
Referát životného prostredia
Miestny úrad MČ Bratislava-Dúbravka
01. január 2016

Martin Fūzek

Ďakujeme, plochy boli v uvedenom týždni čiastočne vyhrabané - pozabudnutá zostala plocha pri výmenníkovej stanici pri Kudlakovej 3.
Nálety sme si pre istotu v rámci "predvianočného upratovania" radšej zlikvidovali sami. Za týmto ušetrené prostriedky Vás prosíme o dočistenie týchto plôch a postriekanie pozostatkov náletov, aby sme zabránili opakovanému zarastaniu.
02. február 2016

Odpoveď samosprávy

Plocha pri výmenníkovej stanici bude od lístia dočistená za vhodného počasia v predjarnom období. Chemický postrek výmladkov pri garážach bude realizovaný na začiatku vegetačného obdobia.

Ing. Zuzana Knetigová, PhD.
Referát životného prostredia
Miestny úrad MČ Bratislava-Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania