Poškodené verejné osvetlenie na Matejkovej a Jamnického

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš 03. novembra 2012

Chcel by som požiadať o opravu poškodeného verejného osvetlenia na Matejkovej/Jamnického ulici. Pred cca dvoma týždňami z dôvodu zlého počasia a prehrdzavenia stĺpu padla lampa na Matejkovej ulici. Po niekoľkých dňoch ju pracovníci firmy Siemens odstránili a asi preventívne odpílili aj ďalší stĺp, ktorý sa nachádza o lampu ďalej. Preto by som chcel požiadať o nahradenie poškodených stĺpov. Taktiež by som chcel poprosiť o opravu lampy na Jamnického ulici pri viacúčelovom ihrisku. Pri budovaní ihriska lampu nepremiestnili a tak sa častým búchaním lopty (lampa je ihneď za bránkou) lampa poškodila. Odvtedy ju raz opravili, ale po opakovanom poškodení ju už viac ako tri roky neopravili aj napriek nahlasovaniu na poruchovú službu! Preto by som chcel požiadať o premiestnenie alebo opätovnú opravu tejto lampy (oplotenie ihriska bolo zvýšené pred cca dvoma rokmi preto by už nemala byť vystavená "útoku lôpt", prípadne by pomohlo aj čiastočné zníženie lampy o cca 30cm)... Ďakujem za vyriešenie.

15. november 2012

Lukáš Borčin

Ku dnešnému dňu t.j. 15.11. boli dva poškodené stĺpy nahradené novými a poškodená lampa pri ihrisku dostala nové osvetlovacie teleso s nízkou výškou takže by mala byť uchránená "útokom" lôpt. Podnet považujem za vyriešený.
20. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Stožiare verejného osvetlenia v počte 2 ks na Matejkovej ulici budú doplnené v uplynulom týždni (46.). Taktiež bude po oprave oplotenia pri ihrisku na Jamnického ul. zaradený stožiar VO do prevádzky a svietidlo bude doplnené na budúci týždeň (48.).

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania