Parkovanie áut na Dulovom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Nivy 22. januára 2016

Na Dulovom námestí sa z chodníka postupne stáva parkovisko.
Nepomáha ani privolanie Mestskej polície, jej zamestnanci argumentujú, že nemajú dôvod vodičov pokutovať, pretože na námestí chýba dopravná značka Zákaz vjazdu motorových vozidiel.

22. január 2016

Netro

prosim o ostlpikovanie alebo osadenie znacke zakaz vjazdu motorovych vozidiel (nie zakaz vjazdu vsetkych vozidiel)
26. január 2016

Dulak

situácia sa opakuje každý deň. Stav 26.1.2016
27. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Plocha Dulovho námestie je čiastočne v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a čiastočne v súkromnom vlastníctve. Tá časť, kde podľa foto parkujú vozidlá je v správe magistrátu. Podnet im zasielame na riešenie.





kancelária starostu
05. február 2016

Nivy

Ako je možné, že MČ Bratislava - Ružinov predala 2/3 pozemku pod námestím, ako aj kolmé vyústenie Páričkovej ulice na Košickú - súkromnej firme a bez vecného bremena?
16. marec 2016

Nivy

Stav 16.3.2016: nezmenený.
Novinka: dvaja muži vo vojenských uniformách sa prechádzajú okolo zaparkovaných vozidiel a telefonujú. Aj hliadkujú?
30. apríl 2016

Nivy

kedy sa konečne začne riešiť tento problém?
30. apríl 2016

Milan Polonec

Divoké parkovanie priamo na Dulovom námestí

Dobry den,
dnes by som chcel upozornit na problem ktory predytm nikdy nebyval no v poslednej dobe prerastol do obrovskych rozmerov: Vodici (takmer do jedneho s mimobratislavskymi SPZ cize asi klienti hotela Apollo) si z Dulovho namestia popri a za 'vojenskou hudbou' spravili bezplatne parkovisko. Ako vidiet z mojich fotografii, sokujuci je hlavne rozsah parkovania v tychto miestach. Chcel by som sa informovat ci by sa popri Kosickej medzi vojensko hudbou a novinovym stankom nedali osadit dva stlpiky ktore by situaciu raz navzdy vyriesili?
Dakujem pekne,
S pozdravom,
Polonec
05. máj 2016

Jarmila Vavrikova

"Parkovisko" na Dulovom namesti

Na vydlazdenej ploche na Dulovom namesti, ktora je sucastou parkovej a architektonickej upravy namestia, teraz (2.5.2016 o 13.00) parkuje 12 osobnych vozidiel, hoci tam nema stat ani jedno(!) - a to preto, lebo je to NAMESTIE, a nie parkovisko. Tato plocha nie je vyasfaltovany chodnik ani cesta, na parkovanie ani pohyb vozidiel nie je dimenzovana - osobne auta pri prechadzani a cuvani ohrozuju chodcov, ruzova dlazba je polamana a znecistena od pneumatik a skvrn od oleja, plochy vydlazdene kamennymi kockami su poskodene! Auta tam totiz vobec nemaju jazdit ani parkovat! Ziadam kompetentnych, aby uz konecne zacali riesit tuto nehoraznu situaciu. Na MU Ruzinov tvrdia, ze to je v kompetencii magistratu, magistrat sa ohana, ze s tym nic nema, a mestska policia Ruzinov stav toleruje a nekona.
05. máj 2016

Nivy

takisto autobus posadkovej hudby nema narok parkovat na Dulovom namesti
11. máj 2016

Nivy

Magistrát mlčí, a na námestí sa parkuje naďalej.
06. október 2023

Peter Oravec

Asi vyriešené v rámci PAASu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania