Jantárová / Rusovská cesta (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Tomáš . 30. januára 2016

Dobrý deň, dlhé roky samospráva tvrdí že cestná komunikácia Jantárová cesta sa bude rekonštruovať zarovno s 2. etapou petržalskej elektricky. Dňa 26.01.2016 vedenie mesta povedalo: "Nebude sa realizovať výstavba žiadnej súbežnej cestnej komunikácie, ktorá bola v tomto území pôvodne plánovaná." Moja otázka teda znie dokedy bude Jantárová cesta len provizórna "stavebná komunikácia"? Plánuje samospráva prerobiť Jantárovú cestu a Rusovskú cestu z provizórnej komunikácie na plnohodnotnú 4 prúdovú komunikáciu. Z každej strany sem vedú 4 prúdové cesty len v tomto bode sú zúžené na 2 pruhy.
Ďakujem

http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/petrzalska-elektricka/magistrat-chysta-predlzenie-trate-elektricky-v-petrzalke.html?page_id=334535

31. január 2016

autopravo

Nebude, pretoze eurofondy
31. január 2016

autopravo

Ale ta provizorna Jantarova by sa mala konecne aj tak spravit. A nielen tam. Aj provizorna sikana pri Technopole.
02. február 2016

Samo

Tá cesta sa má celá prerábať počas výstavby 2. etapy aj kvôli vyriešeniu križovania el. trate cez rameno/kanál. Informácia o nevybudovaní súbežnej štvorprúdovej komunikácie sa týka tých mies, kde v súčasnosti žiadna cesta nie je.
02. február 2016

Peter

"Starosta:
V minulom roku hlavné mesto usktočnilo verejnú urbanistickú štúdiu na toto územie. Vyhodnotilo aj víťaza, ale žiaľ o osude tohto územia mi odvtedy nie je nič známe."

zdroj:
http://www.petrzalka.sk/archiv-diskusii/diskusia-1-2-2016-1300-1400/
30. jún 2016

Lukáš Melicher

Nebezpečná križovatka - Rusovská cesta

Pre peších aj cyklistov je veľmi nebezpečný prechod cez križovatku Rusovská - Jantárová - Chorvátsky kanál (cyklochodník), kde je veľmi hustá premávka a denne tam prechádzajú stovky ľudí a musia riskovať. Chýba tam prechod a normálne riešenie.
07. september 2022

Martin Uváček

Už sa pomaly začína s prestavbou celej tejto križovatky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania