Križovatka pod prístavnym mostom

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jana Jankechova 28. januára 2016

Kazdy den chodim od Slovnaftskej popod Pristavny most kde chcem ist smerom na Pristavnu, napriek tomu,ze je tam oznaceny kruhovy objazd, auta ktore idu z dialnice D1 (od Trnavy) na Pristavnu maju znacku Daj prednost vjazde a kruhovy objazd pre oba pruhy, realita je taka ze tak 1 z 5 aut iducich v pravom pruhu od Trnavy realne tu prednost da. Takze prednost nakoniec davam ja ked vychadzam z kruhoveho objazdu. Prosim vas nedal by sa tam dat spomalovaci retarder alebo hliadky alebo to tam uplne zmenit. Lebo kazdy den sa tam tesne vyhybam koliziam.
Dakujem velmi pekne

28. január 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

kruhovy objazd z pred 30 rokov postaveny na tu dobu a nie na terajsie situacie a vodicske schopnosti nasich cezpolnych a hlavne mladych soferov..
suhlasim s zadavatelkou podnetu..
28. január 2016

Brano

Ten kruhovy objazd je navrhnuty uplne zle, pretoze sa tam krizuju vjazdy s vyjazdami. Kto tam ide prvy raz, ma z toho riadny zmatok. Takuto blbost som nikde inde nevidel.
29. január 2016

Majo

toto je fakt nebezpecny kruhovy objazd. Dokonca si dovolim tvrdit ze jedna z najnebezpecnejsich krizovatiek v BA. My domaci to pozname ale cudzinec musi byt mimo z toho.
06. marec 2016

Anonymný užívateľ

Pani Jankechová, keď budete nabudúce pridávať podnet, tak červenú značku umiestnite správne :)
01. február 2017

Irena

Denno denne jazdim touto trasou a stretavam sa tak ako pani Jankechova a tu prispevkujuci s bezohladnostou vodicov...hlavne tych vo velkych terennych autach...mam male mestske auto a citim sa v tejto krizovatke nie obmedzovana ale ohrozovana autami. Mal by tam byt retarder. Mozno by si prave ti retardovani vodici konecne uvedomili co znamena znacka daj prednost v jazde a pochopili princip jazdy v kruhovom objazde. Nechapem, preco sa tato situacia neriesi...asi tam bolo malo smrtelnych nehod...
14. máj 2023

Peter

Podnet neaktuálny, zjazdy/nájazdy na Prístavný most boli prerobené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania