Parkovanie na Ševčenkovej pre ZŤP s vyznačenou ŠPZ

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Rudko 31. januára 2016

Vyhradené miesto s vyznačenou ŠPZ BA 239 JG nepoužíva parkovací preukaz ZŤP, prosím preveriť

01. február 2016

orbitalfunk Pavúk

Tento podnet tu už je, myslím si, že je úplne zbytočný, predpokladám, že prispievateľ Rudko je tá istá osoba ako Šarlota, to je vecou úradu keď predmetné miesto prideľuje, má to miesto vyhradené a neviem na čo by mal mať vystavený parkovací preukaz...
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/10943/parkovanie-na-sevcenkovej-pre-ztp-s-vyznacenou-spz?ref=1472555082145388084145E121f95QOHPEquE8z2By9ojFjcY2ey0
03. február 2016

Boris

Suhlas, Šarlotka alias Rudko to evidente nevzdava, držiteľ parkovacieho miesta ma všetko v poriadku, len Šarlotka asi nie.
Pekný deň
04. február 2016

Miki

Parkovací preukaz je na palubnej doske, všetko je v poriadku, len ho asi jeden den zabudli dať na viditeľné miesto. Evidentne podľa sťažovateľa Rudka (Šarlotky) je to neodpustiteľné porušenie predpisov, ktorý mu nedá spávať :)
Úplne zbytočný podnet, je mi ľúto zamestnancov obecného úradu, ktorý sa musia zaoberať aj takýmito podnetmi.
05. február 2016

Odpoveď samosprávy

Držiteľku povolenia vyhradeného parkoviska na Ševčenkovej ulici pre vozidlo s evidenčným číslom BA-239JG sme upozornili na označovanie vozidla parkovacím preukazom pre fyzickú osobu so zdravotným postihnutím.
Je to povinnosť stanovená vo vydanom povolení, neplnenie tejto povinnosti môže byť dôvodom pre zrušenie vydaného povolenia.


mestská časť BA-Petržalka
05. február 2016

Greg

Ja s Rudkom (Sarlotkou) suhlasim a kvitujem, ze tu tento podnet pridal/a. Ocividne trafila kliniec po hlavicke. Rudko (Sarlotka) s tymi predchadzajicimi komentarmi a ich ubohymi utokmi na teba (pravdepodobne to vsetko pisal majitel daneho vozidla) si tazku hlavu nerob.
06. február 2016

Boris

Zdravim Rudko, okrem týchto podnetov a https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/14615/parkovanie-pre-ztp-s-vyznačenou-špz
dávam do Vašej pozornoti a fotohľadáčika parkovanie na Ševčenkovej, EVČ BL-119AP, (hneď oproti horemenovaného vozidla) majiteľ DLHODOBO nemá označené vozidlo parkovacím preukazom pre osobu so zdravotným postihnutím. Nerozumiem prečo ste už dávno nenapísali podnet. Prosím preveriť :)
Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe. (Konfucius)
Ďakujem a pekný deň.

PS pre Grega: neviem kde v mojom komentári vidíte útoky a už vôbec by som si nedovolil robiť Rudkovi ťažkú hlavu a starosti.
Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe. (Konfucius)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania