Zničené retardéry

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Na Sokolikovej ulici su znicene spomalovacie retardery pred detskym ihriskom vedla Jakso baru.Pokial by sa nasli financie,mohol by sa domalovat medzi retardery jeden prechod pre chodcov.

08. február 2016

Odpoveď samosprávy

Zničené retardéry sú objednané a v najbližšom období budú odbornou firmou osadené.
Čo sa týka požiadavky na zriadenie priechodu pre chodcov, ten sa môže zrealizovať až po prerokovaní a odsúhlasení v dopravnej komisii Magistrátu. Avšak podľa novej legislatívy, priechod pre chodcov musí byť budovaný aj s osvetlením, takže projekt tohto zadania je časovo a finančne podstatne náročnejší, a preto nie je možné presne stanoviť termín realizácie.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
09. február 2016

Martin

Dosť, že cesty sú rozbite ešte všade montujete retardéry, ten čo chce ísť rýchlo, ani retardér ho nespomalí.
12. február 2016

Peter Kovac

Martin,myslim ze pred detskym ihriskom retarder ma opodstatnenie.A v tomto mieste nie je prechod pre chodcov siroko daleko.
13. február 2016

Obyvateľ Dúbravky

Skvelé fakt skvelé jeden by bol v pohode ale načo 3 alebo 4 či koľko ste ich tam dali, po zrušení otočiska cez kolaje je to pre mnohých ľudí s tej oblasti jediná prístupová cesta, dakujeme. Tam sa ani rýchlo jazdiť nedá aké úzke to tam je ale zase 20 tkou tam snáď jazdiť nemusíme. Cestu neopravite ale retarderi áno.
15. február 2016

Peter Kovac

Dakujem za rychle vybavenie problemu.Otociska cez kolaje je skoda,treba si pockat na semaforoch pri kulturaku,ludia s okolia tiez nie su radi ze sa zvysil prejazd aut ulicami.
15. február 2016

Odpoveď samosprávy

Zničené retardéry sú už nahradené novými.
15.02.2016

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
17. február 2016

Obyvateľ Dúbravky

Keď ste tam dali tie nové tak ste mohli tie zbytky starých odstrániť a neviem načo ich je tam toľko sú aj tie kde ihrisko ešte ani neni, narušuje to plynulosť cestnej premávky tam. Sú tam zbytočné podľa mňa ulica je úzka rýchlo sa tam nejazdí.
17. február 2016

Obyvateľ Dúbravky

Keď ste tam dali tie nové tak ste mohli tie zbytky starých odstrániť a neviem načo ich je tam toľko sú aj tam kde ihrisko ešte ani neni, narušuje to plynulosť cestnej premávky tam. Sú tam zbytočné podľa mňa ulica je úzka rýchlo sa tam nejazdí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania