Ružinovský podnik verejnoprospešných služieb

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Maja 22. februára 2016

Ďakujeme, ale neprosíme si takéto služby za naše dane.
Ničia zeleň obchádzaním zábran.

23. február 2016

Magdaléna

Katastrofálny neporiadok,výtlky,špina,špaky...!Je neuveriteľné ako každý deň prechádzajú dospelí,zamestnanci obchodov,reštaurácií...pýtam sa nikomu to nevadí?Kto nám skrášli túto zónu?
Stačilo by tak málo..opraviť asfalt,alebo položiť zámkovú dlažbu,dobrovoľníci by si mohli doniesť metly,všetko vyčistiť a dať okoliu "Budúcky "novú tvár.
25. február 2016

Roman

...a pritom ten sltpik sa da sklopit. Na strane od Ruzinovskej ulice to vyzera este horsie... (https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/25470/jazda-po-trave)
12. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Prejazd pri OD Budúcnosť bol upravený a zrevitalizovaný. Mestská časť zabezpečila umiestnenie zábran z lomového kameňa.

S pozdravom


kancelária starostu
28. máj 2016

Dušan Drinka

Trávnik zničený Meststkým hospodárstvom

Osadenie stĺpikov na chodníku síce zabránilo prejazd vozidlám osobnej dopravy, nezabránilo však prejazdom vozidlám mestského hospodárstva, ktoré si tadiaľ skracovali cestu.

Aktuálne je tam osadený snímateľný stĺpik, ktorý síce umožní prejazd technike, ale ide už o TRETÍ DRUH stĺpika na 3m bežných?!? - vyzerá to fakt "skvele").So zničeným trávnikom sa samozrejme nič neurobilo...

Poprosím o odstránenie škody zo strany škodcu.

Ďakujem.
31. máj 2016

Roman

Celkom zaujímavo si mestký podnik vlastne priznal, že chodil po tráve a ničil zeleň. Niečo potom síce opravil, ale podľa všetkého bez sankcií a za peniaze daňových poplatníkov...
20. september 2016

Odkaz pre starostu

Na základe posledného komentáru predpokladám, že podnet nie je vyriešený. Ako je to s týmto podnetom? Poprosím Vás o aktualizáciu s fotografiou.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
26. september 2016

Maja

Naopak je to vyriešené ale len vďaka tejto stránke. Podnik si to však na stránke uvádza ako vlastnú iniciatívu. Upravili to, čo iní zničili a pritom to boli ich ničiace autá.....namiesto toho, aby si sypali popol na hlavu to obrátili vo svoj prospech.
26. september 2016

Odkaz pre starostu

Ďakujem za vysvetlenie.

Zuzana Žurkinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania