Skládka v lese

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. decembra 2012

V Bratislave Mč Rača je v lolalite Nová Hora, popri ceste súbežnej s Knižkovou dolinou skládka textilného odpadu,ktorá sa tam objavila cca. pred mesiacom, je to v časti za kúpaliskom doprava,potom doľava, po pravici vinice,na ceste retarder cez odvodňovací kanál a vpravo pri ceste ešte pred zástavbou chát sa nachádza táto nelegálna skládka odpadu!!!

10. december 2012

jozef

Skutocne je na case aby aj na Slovensku bola zalozena prava a funkcna strana zelenych. Pocas bacovania tzv.zelenych v Raci to ide vsetko dole vodou. A tie skladky pribudaju a tzv.zeleny,ze system pstros. Ze by to nevidel asistent starostu,ked len tak pozera po dakych pozemkoch? Ze by to nevidel rytier vinnej cesty pri ceste po vinohradoch? Alebo,ze by volby v roku 2010 boli o uplne niecom inom,ako o tzv.zelenych?
10. december 2012

občan

Neviem koho myslite tym rytierom, ale jeden vinny "rytier" s trvalym pobytom este par 100m vyssie svojou stvorkolkou s privesom zvykne navstevovat skladku v rokline na konci spominanej cesty... a nevenuje sa tam prave separovanemu zberu. Ak sa tu spozna, vzhladom na jeho poziciu ocakavam nejake ustretove kroky pri rieseni spominanej skladky. Chlap sa totiz nepozna len dobrym vinom.
10. december 2012

Milan Polakovič

V Rači je treba asi vyčistiť nie len túto skládku, ale aj skládku, čo sedí vo vedení Rače.
11. december 2012

Lojzo K.

Zbytocne ociernujete. Dnes som s vnuckou vsetko pochodil,ziadnu skladku som nenasiel. Bodaj by bolo nasnezene cely rok.
16. december 2012

Ľudo Havlovič

Skladky nerobi vedenie ani strana, ale občan.
Treba to trestať ako trestny čin.
16. december 2012

Milan Polakovič

Lojzo máš K+
17. december 2012

Lojzo K.

Ludo,ak zohrana partia rozhajdaka 2 roky po sebe rozpocet v dakej nemenovanej obci na slovensku a potom sa necha nahovorit uverovym dilerom na uver,tak to by sa malo trestat,ako trestny cin.
31. december 2012

Odpoveď samosprávy

Mestská časť Bratislava–Rača dala spomínanú skládku odpadu odstrániť na svoje náklady.
Skládka bola odstránená dňa 20.12.2012.

V r. 2012 bolo do decembra v našej MČ zlikvidovaných 21 čiernych skládok v celkovom objeme cca 900 m3, vyzbieraných a zhodnotených viac ako 8 ton pneumatík. Doteraz vynaložené náklady viac ako 6.200.- €, budú ešte doplnené o výdavky na odvoz a likvidáciu odpadu zo zberného dvora v predpokladanej hodnote do 4 tis. €.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
02. január 2013

marta

Ja zasadne nesuhlasím s tym, aby svinstvo, ktoré leniví zahradkarí a pod. hlupaci vyhadzuju za svoj plot, bolo odstranované za MOJE peniaze. Treba im to nahadzat spät cez ten ich plot. Ved za tie paniaze mohla byt v Raci opravena cesta, chodnik alebo vymenene okna v skolach.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania