Cyklocesta - značenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Filip Rovenský 13. apríla 2016

Bolo by možné cyklochodník popri Malom Dunaji, teda medzi prístavom a kruhovím objazdom vo Vrakuni (Vlčie Hrdlo - Hradská) doplniť o vodorovné značenie na ceste?
Enormné množstvo chodcov porušuje zákaz pohybu po cykloceste a využíva ho na prechádzky s rodinou, či venčenie psov. Možno si to ani samy neuvedomujú a pomohlo by naozaj len pridané vodorovné (nastriekané) značenie so symbolm bicykla každých niekoľko 100m.
Asi by to malo ísť na STaRZ. Ďakujem

13. apríl 2016

Filip Rovenský

vsetkt fotky z 12.4. , bezcov som zamerne nefotil
https://goo.gl/photos/WhRKSHtkZDKqP9Se7
14. apríl 2016

Peter

Prosim Vás a kde asi tak chodci maju ist? Hore po ceste kde nieje ani chodnik? S takym kočikom ideálne riešenie. Ste tak isto siroky ako chodec, nevidim problem obist. Zasa az tak vam podla mna nezavadzaju, ak ano, bud pisknite, alebo pouzite zvoncek, kazdy sa isto uvedomi a stiahne sa na kraj.
14. apríl 2016

Filip Rovenský

Pan Peter, tiez mam dve deti. Jedno v kociku, druhe bez a nechodime sa prechadzat na CYKLOCESTU. Myslim, ze moznosti kam ist je dost. Vid. Vrakunsky lesik,... ked uz silou mocou pri Malom Dunaji, na druhej strane rieky nie je problem ani s kocikom.
Podla vasej teorie mozem teda ist na bicykli na dialnicu, hoci je to zakazane, ved som dokonca uzsi ako auto... ved ked tak nech na mna zatrubia ?
01. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
01. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie cyklodopravy

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.