Znečisťovanie prostredia stavebnými strojmi - Nobelova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Karol 05. mája 2016

Neustale znecistovanie verejneho priestranstva, komunikacie a sukromneho majetku vozidlami vychadzajucich zo stavby Obytna zona Nobelova. Nakladne vozidla chodia neprekryte a cast odvazaneho materialu sa sype na cestu.Je vidno, ze ani privolanie mestskej policie nic neriesi. Vtedy stavebnik uprace len cast komunikacie a zbytok ostava nedotknuty. Kamene po ulici ostavaju a poskodzuju auta prechadzajuce vozidla, ludia parkujuci v dotknutej oblasti si mozu 3x tyzdenne umyvat auta aby nevyzerali ako prasata a fasady domov su znecistene prachom. V stavebnom povoleni bolo, ze musia minimalizovat dopad na zivotne prostredie, ale zjavne je to len zdrap papiera. Chcel by som sa teda opytat, kde si mozeme uplatnit tuto skodu a kedy zacne stavebny urad ako vykonavatel statneho dozoru konat?
Dakujem.

11. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
11. máj 2016

Martin

Znecistenie zo stavby na nobelovej

Dobry den pan Starosta.urcite viete o problemoch zo stavbou na nobelovej ulici,posielam vam len par fotiek ako to vyzera pred nasim bytovym domom za byvalym bunkrom,vsade prach,stromceky ktore sme vysadili su znicene,chodnik novy po zatepleni puknuty ved ak budete mat cas budte tak dobry a pridte sa pozriet ako to tu vyzera.a pokial viem prijazdova cesta okolo bunkra nie je stavebna prijazdova.riesil by som to po svojom ale ved slusni ludia,len investor nevie co to je byt slusni.zaujimaju ho len peniaze a nie ludia a ich okolie.dakujem za pochopenie.
12. máj 2016

Martin

Takto vyzera pristupova cesta k bytovemu domu a samozrejme firmy zo stavby si tu spravili svoje parkovanie.
20. máj 2016

Martin

Pan starosta prosim vas uz by ste mohli s tym nieco spravit.developery na nobelovej si robia co chcu,podla mna ani nerespektuju bezpecnost pri praci,posuvaju si smetne nadoby kade chcu,potom sa tam otaca velky zeriav.dnes prsalo a viete ako to tam vyzera?ako na tankodrome po cviceni tankoveho praporu.posielam vam fotku ako mavaju postaveny velky zeriav,ziadne upozornenie z ich strany ze sa tam nieco bude robit,no zacina to byt podla mna uz neunosne pre nas co byvame v bytovom dome.skuste sa nato niekedy prist pozriet aby ste sa o tom na vlastne oci presvedcili.dakujem.
21. júl 2019

Martin Uváček

Bytový komplex bol dostavaný niekedy v roku 2017 a odvtedy je už podnet neaktuálny. Uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania