Chýbajúci chodník na Priehradnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Hedviga 17. mája 2016

Raba by som sa informovala v akom stadiu je riesenie chybajuceho chodnika na Priehradnej ulici? Chodci (a hlavne DETI) su nuteni prechadzat po ceste a este aj pomedzi auta, ktore su zaparkovane obojstranne pozdlz celej ulice, aj napriek tomu, ze kazdy ma svoje miesto na parkovanie vo dvore. Takisto mnoho soferov nerespektuje povolenu rychlost 40 km/h. A ani poobedne kolony tejto situacii neprispievaju. Prosim rieste to, kym tu nestane nejaka tragedia. Je naozaj neuveritelne, aby v dnesnej dobe nebol chodnik na tak frekventovanom useku. VDAKA za odpoved.

18. máj 2016

Peter Lezo

Pripájam sa k podnetu, po petícii bolo nasľubovaného veľa ale nerealizovalo sa žiaľ nič.
18. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Obnova povrchu komunikácie na Priehradnej ulici je naplánovaný na rok 2017 s tým, že sa bude realizovať aj spomínaný chodník. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
20. január 2017

Alena1

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať kedy je plánovaná výstavba chodníka na Priehradnej. Bude to ešte tento rok? Každý deň chodím po ulici do práce a z práce a teraz v zime je to naozaj dosť nebezpečné nakoľko osvetlenie nie je dobré, kraje cesty zľadovatelé a autá jazdia dosť rýchlo. V zákrute na Priehradnej je to priam nebezpečné.
Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.
08. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
projekt rekonštrukcie Priehradnej ulice je dokončený a v najbližšej dobe bude zverejnený, obyvatelia sa budú môcť vyjadriť, či preferujú chodníky alebo parkovacie miesta, v 4-5 mesiaci začne realizácia. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MU Bratislava-Vrakuňa
03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, chodník bol vybudovaný a vyznačený. Cesta bola rekonštruovaná. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
04. október 2017

Alena1

Dobrý deň,

cesta na Priehradnej je dokončená a chodník vyznačený, ale ešte sú tam dokončovacie práce - je potrebné ešte osadiť všetky deliacie bloky medzi vyznačený chodník a vozovku a odviezť odpad z prác. Ale čo je dôležité, naozaj sa už chodcom bude dať bez problémov prejsť celú Priehradnú bez ujmy, nakoľko je tam už spomínaný vyznačený chodník, prechody pre chodcov a spomaľovacie pásy pre autá. Vodiči už jazdia pomalšie a na chodcov už nevytrubujú. Vynikajúce je aj LED osvetlenie na prechodoch. Vzhľadom na dokončovacie práce, by bolo vhodné zvážiť aj prechod na Hradskej 78 (pri zmrzline),kde sa končí chodník smerom k parku, aby sa dalo bezpečne prejsť na a zo zastávky pri kaplnke "Šípová" a tiež po daždi skontrolovať celú vozovku s chodníkom nakoľko je na rohu ulíc Priehradná a Platanová už na vyznačenom chodníku jama plná vody.
V celku je projekt cesty a chodníka dobrý a myslím si, že chodci a rodičia s deťmi budú spokojní.
Vďaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania